Hoe kan ik de harde schijf upgrade op een Dell XPS-laptop

Hoe kan ik de harde schijf upgrade op een Dell XPS-laptop


Het vervangen van de harde schijf in een Dell XPS laptop is een eenvoudige procedure in vergelijking met het doen van een vergelijkbare functie op een andere laptop. Er is slechts één schroef te verwijderen, zodat de klus duurt slechts een paar minuten in beslag. Het ergste van het werk komt wanneer u een besturingssysteem terug op de computer te installeren, maar dat is niet bijzonder moeilijk, zelfs voor een first-timer.

instructies

1 Back-up van al je belangrijke gegevens op een verwijderbaar media-apparaat voordat u een nieuw besturingssysteem te installeren op uw computer.

2 Schakel uw computer uit, verwijder de batterij, en koppel vervolgens alle externe apparaten. Laat de computer afkoelen voordat u gaat werken op de harde schijf, omdat de metalen onderdelen heet.

3 Zet op een aardingspolsbandje of raak een ongeverfd metalen object om uzelf te aarden, zodat u niet statisch in het interieur onderdelen van de computer in te voeren.

4 Draai de computer en zoek de harde schijf.

5 Verwijder de harde schijf schroef.

6 Schuif de vaste schijf uit de computer.

7 Plaats de nieuwe vaste schijf in de computer totdat deze goed is aangesloten.

8 Vervang de vaste schijf vast en sluit de batterij en de externe componenten die u eerder verwijderd. Nu dat de harde schijf is geïnstalleerd, bent u klaar om een ​​besturingssysteem te installeren op de computer.