Hoe kan ik een HP LaserJet M3035 MFP Problemen

HP LaserJet M3035 MFP is een multifunctionele printer kan afdrukken, scannen, kopiëren en faxen van documenten. Ontworpen voor gebruik op kantoor, de printer heeft de capaciteit om meer dan 1.000 vellen papier bevatten. Papierstoringen zijn een gemeenschappelijk probleem voor dit apparaat. Andere veel voorkomende problemen zijn problemen met de verbinding en de instellingen veranderd in de fout. Je hebt verschillende methoden om deze veel voorkomende problemen op te lossen.

instructies

1 Bestudeer de elektrische aansluitingen als de LaserJet M3035 niet zal worden ingeschakeld. Als u verhuist of hobbel in de printer, kan dit het netsnoer los van het stopcontact of de achterkant van de printer.

2 Til de kap van de automatische documentinvoer op de LaserJet M3035 om vastgelopen papier te verwijderen. Zoek een groene hendel en til het. Draai het invoermechanisme totdat dit geopend is. Langzaam en voorzichtig, trek het vastgelopen papier uit de printer zonder het te scheuren. Als stuitte op weerstand, stoppen en open het deksel van de scanner. Trek het papier uit die locatie. Verwijder voorzichtig papier uit het gebied van de uitvoerlade.

3 Controleer de installatie van de printer toner cartridge als de LaserJet M3035 documenten die te licht worden weergegeven afgedrukt. Als dit goed wordt geïnstalleerd, onderzoekt de toner-niveau. Als de toner op is, is het tijd om de cartridge te vervangen. Als u niet nodig om de toner cartridge te vervangen, onderzoekt de printerinstellingen om ervoor te zorgen dat u afdrukt bij een normale toner verzadiging in plaats van "Economode."

4 Update de firmware als de LaserJet M3035 toont meerdere fouten en niet naar behoren functioneert. Bijgewerkte firmware lost veel problemen of storingen in het systeem en voorkomt foutmeldingen met betrekking tot het verkeer, opgeslagen fax problemen en trage communicatienetwerk.