Hoe te verbinden Wijn en installeren IE8

Wijn is een compatibiliteitsprobleem laag, een instrument dat een besturingssysteem in staat stelt om programma's die niet inheems aan het systeem te draaien. Wijn maakt Unix-based en Linux-gebaseerde distributies om software die is geschreven met behulp van de Windows API (Application Programming Interface) draaien. Zonder wijn, kan Ubuntu niet begrijpen van de programmering aanwijzingen verzonden vanaf Internet Explorer 8 (IE8), maar met wijn, kan Ubuntu zowel installeren en uitvoeren van de webbrowser. Om IE8 op Ubuntu te installeren, aan te sluiten op de wijn via Terminal, ren dan IE8 binnen Wijn.

instructies

1 Druk op "Alt" en "F2;" typ "sudo add-apt-repository PPA: ubuntu-wijn / ppa" in het dialoogvenster. Check "Run in Terminal;" Druk vervolgens op "Enter."

2 Input "sudo apt-get update" en druk op "Enter", voer "sudo apt-get install wine". Druk op "Enter" om de wijn te integreren in Ubuntu Linux.

3 Klik op 'Applications'. Ga naar "Wijn." Klik op "Winetricks." Klik op de radioknop naast "Selecteer de Default Wineprefix," en vervolgens op "OK."

4 Klik op "Installeer een Windows DLL of Component." Klik op 'OK'. Scroll naar beneden door de lijst, controleer dan "IE8." Klik op 'OK'.

5 Klik op "Ik wil niet deel te nemen op dit moment." Klik op 'Volgende'. Lees de licentievoorwaarden; klik op 'Ik ga akkoord' om verder te gaan.

6 Verwijder het vinkje bij 'Updates installeren. " Klik op 'Volgende'. Klik op "Start Now" als de installatie is voltooid.

7 Ga terug naar "Wijn," en vervolgens op "Browse C:. Drive" Open "Program Files," en open "Internet Explorer." Dubbelklik op "iexplore.exe" naar IE8 draaien in Wine.

Hints

  • Als IE8 al is aangevinkt, wordt het programma al ge├»nstalleerd op Ubuntu.