Hoe kan ik zoeken naar een onderneming door Telefoonnummer

Hoe kan ik zoeken naar een onderneming door Telefoonnummer


Weet je nog een tijd voordat Caller ID dat je moest halen de telefoon zonder te weten wie aan de andere kant was? Terwijl Caller ID nu waarschuwt u voor het telefoonnummer (tenzij het wordt geblokkeerd of niet gepubliceerd), is het niet altijd de naam van de beller te identificeren. Vooral in het geval van een bedrijf u belt, kunt u om erachter te komen wie het nummer alvorens terug te keren het gesprek bezit. Dankzij het internet, zijn er eenvoudige manieren opzoeken van een bedrijf door zijn telefoonnummer.

instructies

1 Starten van een online zoekmachine (zoals Google, Bing en Yahoo) in uw webbrowser. Voer het bedrijf telefoonnummer - inclusief netnummer - in het zoekvak. Klik op 'Zoeken'. Bekijk de zoekresultaten en fragmenten voor verwijzing naar het telefoonnummer dat u hebt ingevoerd en een corresponderende bedrijfsnaam.

2 Gebruik een online omgekeerde telefoon lookup service zoals één vermeld in "Resources." Voer het telefoonnummer in het formaat dat door de specifieke dienst.

3 Call "411" voor Directory Assistance. De 411 directory is aangesloten op uw telefoon vervoerder, zodat het nummer moet worden vermeld met de database van die maatschappij, zodat zij te verschijnen (echter, is het niet hoeft te dienst dezelfde telefoon vervoerder te gebruiken). Elke telefoon vervoerder is anders, maar u in staat om een ​​geautomatiseerd optie voor 'Reverse Phone Lookup "te kiezen of te verbinden met een operator en geef hen het telefoonnummer op te zoeken zal zijn.

Hints

  • Bij gebruik van een zoekmachine op internet, probeer het invoeren van het telefoonnummer in verschillende formaten, zoals 5555551212, (555) 555-1212, 555-555-1212.
  • Uw telefoon vervoerder mag een vergoeding vragen voor het bellen Directory Assistance. Raadpleeg uw telefoon plan voor meer informatie.