How to Get Labels Overgedragen aan de printer vanaf een computer

Labels zijn handig voor het versturen van mailings en markering items rond het kantoor of thuis. Labels gewoonlijk variëren in grootte van zo klein als lange duim zo groot als een halve pagina. U kunt maken en afdrukken etiketten op uw computer met behulp van een eenvoudige e-mail samenvoegen in Microsoft Word. Dergelijke kantoor toeleverende bedrijven als Avery en Office Depot produceren speciaal etiket papier dat de lijnen met je mail merge documenten wanneer ze worden afgedrukt.

instructies

1 Open een leeg document (dit zal uw "main document" te worden) en selecteer "Start Mail Merge", "Brieven en verzendlijsten" of iets dergelijks in Word (exacte instructies variëren tussen verschillende versies van Microsoft Word). Kies "Labels" uit de lijst van de mail merge mogelijkheden.

2 Selecteer het label grootte die je wilt en het soort papier dat u gebruikt uit de doos "Label vendors".

3 Voeg de informatie die u wilt op uw labels om een ​​database of spreadsheet-bestand te verschijnen. Kies "Select Ontvangers" of iets dergelijks uit het Woord menu om de lijst samen te voegen (kan vanuit Word, Access, Excel of een van een verscheidenheid van andere soortgelijke programma's) met de belangrijkste document. U kunt ook kiezen voor "Type Nieuwe lijst" of "Create New List" uit de lijst "Ontvangers selecteren" opties als u een data-lijst handmatig in Word te creëren.

4 Klik op "Finish en samenvoegen" in het hoofdmenu en selecteer de optie om uw gegevens samen te voegen aan een document. Kijk over uw labels een keer om ervoor te zorgen dat ze passen in elke preset box.

5 Plaats uw label papier. Zorg ervoor dat het in uw printer lade gevoed met de juiste kant naar boven. Om dit te testen, kunt u de ene kant van een gewoon vel papier met een pen te markeren, zet het in de lade met de mark face-up, en vervolgens uw label document af te drukken. Als de labels aan dezelfde kant als het merk, dan weet je het label papier op dezelfde manier (face-up), en vice-versa, indien deze wordt afgedrukt aan de andere kant.

6 Print de labels. Monitor elke pagina zodat de woorden blijven binnen elke afgedrukte label. Zo niet, stel de marges op de top, onder, links en rechts van de pagina. U kunt ook een vermindering van de grootte van de tekst in elk vak om het goed te laten passen.

Hints

  • Als je problemen hebt met het samenvoegen van uw labels naar de belangrijkste document, gebruik maken van de mail merge-wizard, die beschikbaar is in het kader van de "Start Mail Merge", "Brieven en verzendlijsten" of een soortgelijke optie in het hoofdmenu van Microsoft Word.