Wat zijn de voordelen van een Project Plan?

Wat zijn de voordelen van een Project Plan?


Als projectmanager, moet je bouwen en uitvoeren van een plan met het oog op een succesvolle afronding van een project te verzekeren. Je moet ook je vaardigheden te gebruiken als een leider aan uw groep dat uw plan het beste is voor een succesvolle afronding van het project bij de hand te overtuigen. Er zijn veel voordelen aan het hebben van een dergelijk plan op zijn plaats.

Goals

Een goed schriftelijk plan stelt doelen. Volgens het Institute of Certified Professional Managers (ICBM) website, kunt u verder breken ze naar beneden in de korte termijn, mid-range en lange termijn doelstellingen. Het schrijven van deze heeft het effect van het laten van iedereen in uw team weten wat u van hen verwacht. Zij kennen de kwaliteit van het werk dat u nodig heeft en de consequenties als de productie is niet toereikend.

Bijvoorbeeld, als de redacteur van een tijdschrift vertelt zijn verkopers dat er behoefte is aan 30 advertenties in deze editie te zijn en om te voldoen aan dat doel iedereen moet 40 telefoontjes per dag te plaatsen, dan is de staff hebben meer kans om de quota te voldoen.

Communicatie

Het hebben van een schriftelijk plan dat u, als de projectmanager. verspreiden naar iedereen in je team zal iedereen "zingen van dezelfde gezangboek," in de woorden van de ICBM website. Het is belangrijk dat iedereen zijn rol weet, en wanneer hij wordt verondersteld zijn verantwoordelijkheid, evenals het tijdsbestek waarin het team moet werken uit te voeren. De website wijst er verder op dat het essentieel is dat het team communiceert met het management, met elkaar en met de klant, en welke andere belanghebbenden die betrokken zijn bij de transactie. U kunt deze mededeling per e-mail aan te moedigen, via mobiele telefoon of via tekstberichten.

evaluatie

Een schriftelijk plan stelt u in staat om de prestaties van het team als geheel te evalueren. Het project Smart website noemt dit de 'Earned Value "manier van evaluatie. U vergelijkt het werk dat je verwacht wanneer je aan het schrijven van uw plan tegen de hoeveelheid werk die je team daadwerkelijk uitgevoerd. Dit stelt u in staat om het werk van het team als een gestalt inspanning te beoordelen en kunt u de wijzigingen die u nodig hebt om te zien.

Kosten

Het hebben van een plan in de plaats vermindert de kosten, zowel in termen van geld en van de menselijke inspanning. Het project Smart website suggereert dat wanneer u schriftelijk uw werkplan, een nuttig hulpmiddel om te gebruiken zou records die u zou kunnen bezitten van projecten die je in het verleden voltooid, hoeveel je uiteindelijk de op en hoeveel inkomsten die u geproduceerd zijn.