Hoe te synchroniseren Outlook Express

Hoe te synchroniseren Outlook Express


U kunt twee computers met Outlook Express te synchroniseren door de overdracht van de e-mail gegevens van de ene computer naar de andere. Outlook Express e-mail en data-overdracht, moet u een back-upbestand te maken en te verplaatsen naar de andere installatie van OE. Als u uw gegevens gemakkelijk te brengen, slaat uw back-upbestand naar een draagbare USB flash drive en uw gegevens te synchroniseren door de overdracht van het via de externe schijf.

instructies

1 Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en maak een nieuwe map. Dit zal tijdelijk uw e-mail back-upbestand op te slaan, dus noem maar iets wat je onthouden en gemakkelijk vinden.

2 Ga naar Outlook Express en open het menu 'Extra', open vervolgens "Adresboek."

3 Selecteer "Exporteren" om uw back-up bestand te maken. Een dialoogvenster verschijnt. Selecteer de e-gegevens die u wilt synchroniseren met uw andere computer.

4 Blader naar de map desktop back-up te vinden en kiezen voor deze locatie als de exportbestemming.

5 Wacht als de e-mail gegevens worden geëxporteerd naar de map back-up. Open de map om ervoor te zorgen dat het bestand of de bestanden zijn er, afhankelijk van wat je ervoor kiest om een ​​back-up.

6 Kopieer de back-up map op uw USB flash drive en zet de rit naar de tweede computer.

7 Open de map back-up op de nieuwe computer en een kopie op te slaan op het bureaublad daar.

8 Lanceer Outlook Express en terug te keren naar "Extra" en "Adresboek." Deze keer kies "Importeren" uit de opties.

9 Volg de wizard Importeren prompts en navigeer naar uw back-up map om uw e-mail bestanden te selecteren. Klik op "import" en wacht tot de bestanden over te dragen. Outlook Express is nu gesynchroniseerd tussen beide computers.