Hoe krijg je een North Carolina Geboorteakte Online

Hoe krijg je een North Carolina Geboorteakte Online


Een gewaarmerkt afschrift van uw geboorteakte nodig is om een ​​rijbewijs, het huwelijk rijbewijs en paspoort te verkrijgen. Mocht u verliest of misplaatst uw geboorteakte, heeft North Carolina samen met VitalChek om een ​​service te bieden voor een nominale vergoeding die u toelaat om een ​​geboorteakte online aan te vragen.

instructies

1 Ga naar de VitalChek website (zie referenties). Selecteer de kogel voor "Geboorte certificaten" en klik op "Doorgaan" om verder te gaan met uw bestelling.

2 Geef aan of uw bestelling is voor uzelf of voor een andere persoon. Als je het aanvragen van een geboorte van het certificaat voor jezelf, voert u uw huidige wettelijke naam. Als je het aanvragen van een geboorteakte voor iemand anders, volledige naam van de persoon op de geboorteakte.

3 Selecteer "North Carolina", zoals de staat van geboorte en klik op "Doorgaan." Next, het invoeren van de stad waar je geboren bent in door te bladeren via de drop-down box. Als u klaar bent, klikt u op "Doorgaan." U kan ook worden gevraagd om de provincie te controleren.

4 Gebruik de drop-down menu om het invoeren van de geboortedatum. U wordt dan gevraagd om een ​​reden voor het aanvragen van een geboorteakte te bieden; selecteert u de dichtstbijzijnde antwoord van de drop-down box en kies "Doorgaan."

5 Bepaal of u al dan niet gewaarmerkte kopie nodig hebt, en klik op "Select" voor het type van de geboorteakte nodig. U bent dan de hoogte gesteld van de partijen die een gewaarmerkt afschrift van een geboorteakte kan ontvangen; als je niet voldoen aan de criteria van één van deze personen, ontvangt u een gecertificeerde kopie te worden verzonden.

6 Controleer het aantal exemplaren dat nodig is; klik op "Doorgaan" om verder te gaan. Als u het bestellen van een geboorteakte voor een andere persoon, de input van uw naam en uw relatie.

7 Bevestig de naam op het certificaat. Selecteer het geslacht van de persoon en aangeven of de persoon nog in leven. Klik op "Doorgaan", voer dan de naam van de vader en moeder.

8 Selecteer de methode van de scheepvaart. Toets uw fysieke, e-mailadres en afleveradres. Doorgaan en bevestig uw factuuradres. Klik in het selectievakje om alle adressen te controleren.

9 Voer in de juiste creditcardgegevens. Voort te zetten om te bevestigen dat een bevestigings e-mail naar het e-mailadres dat u heeft opgegeven zal worden toegezonden. De North Carolina geboorteakte zal worden gemaild zodra alle informatie is gecontroleerd.

Hints

  • Zorg ervoor dat in alle gevraagde gegevens in te voeren nauwkeurig.
  • In North Carolina, alleen jij, directe familieleden of raadsman kan een gewaarmerkte kopie van uw geboorteakte te verkrijgen.