Hoe Web Site Hits Track

Hoe Web Site Hits Track


Na het ontwerpen en publiceren van uw website op het internet, controleren het verkeer dat uw webpagina's krijgt te zien hoe uw huidige display presteert. Het verkeer, dat wordt gemeten als "hits," geeft het aantal keren dat uw website is toegankelijk door bezoekers en is een goede indicator voor welke pagina's zijn het meest goed ontvangen op het web. Met behulp van een online website counter, volgen de hits op uw eigen website om verbeteringen aan te brengen indien nodig.

instructies

Gebruik Google Analytics

1 Klik op de knop "Access Analytics 'op de Google Analytics-pagina in te schrijven voor een nieuwe account.

2 Klik op de link 'Nieuw profiel toevoegen ", voert u het adres voor uw website en kopieer de teller code die automatisch verschijnt op de pagina.

3 Start uw tekst editor en open de pagina's op uw website die u wilt bijhouden. Plaats uw cursor ergens onder de "<body>" tag en plak de code uit stap twee.

4 Sla uw webpagina bestanden en plaats ze op uw webhost naar de tracker actief te maken.

5 Meld u aan bij uw Google Analytics-account en klik op het hoofdstuk "Dashboard" om het aantal hits dat uw website krijgt te zien.

gebruik 123count.com

6 Klik op het "Register" knop op de 123count.com website om een ​​gratis 30-dagen account aan te maken of de aanschaf van een volledig lidmaatschap, dat begint bij $ 9,95 per maand. Een gratis trial en "basic" account gedetailleerde gegevens van bezoekers, zoals dagelijkse hits en zoekwoorden die mensen gebracht naar uw site, terwijl een "plus" en "premium" account bieden extra functies, zoals de tijd die nodig is om toegang tot uw site en de bestede tijd op elke pagina.

7 Volg de aanwijzingen om uw URL-adres en andere contactgegevens in te voeren en klik vervolgens op de "Account aanmaken" knop. Kopieer de tracker code die automatisch op de pagina wordt gepresenteerd.

8 Controleer uw e-mail naar de e-mail van 123count.com krijgen en klik op de link in het bericht dat uw account bevestigt.

9 Open uw webpagina's en plak de code uit stap twee ergens tussen de "<body> </ body>" labels. Sla uw bestanden en plaats ze op uw webhost om de teller leven te maken.

10 Toegang tot uw 123count.com account en klik op de "Check Stats" knop om de verkeersinformatie voor uw website te krijgen.

gebruik SeeHits.com

11 Klik op het tabblad "Nieuw account" op de SeeHits.com website, lees de voorwaarden van de dienstverlening en klik vervolgens op de "Akkoord" knop om een ​​gratis account te krijgen.

12 Vul uw website en contactgegevens in de tekstvelden verstrekt en klik op de "Registreer nu" knop als u klaar bent.

13 Toegang tot uw e-mail en klik op de link in het bericht van SeeHits.com om uw registratie te voltooien en ontvang de tracker code voor uw site.

14 Plak de code uit stap drie voor de afsluitende "</ body>" tag in uw webpagina en de documenten op te slaan als u klaar bent. Plaats het document (s) op uw webhost naar de tracker te publiceren.

15 Log in op uw SeeHits.com-account om verkeersinformatie van uw site die automatisch bij het inloggen wordt gepresenteerd in herzien.