Hoe te blokkeren ongewenste e-mails

Hoe te blokkeren ongewenste e-mails


E-mail is iets dat gemakkelijk toegankelijk is voor miljoenen mensen. Dit is goed, want je kunt gemakkelijk communiceren met zowat iedereen, overal in de wereld. En dat is jammer, want iedereen die wil om iets te verkopen of verspreiden van schadelijke malware ook zo gemakkelijk kan doen. Het is belangrijk om te weten hoe om ongewenste e-mail blokkeren aankomen in uw inbox, zodat je niet vatbaar voor virussen, spam-berichten en identiteitsdiefstal zal zijn.

instructies

1 Activeer de spamfilter op uw e-mailprogramma. De meeste e-mailprogramma's, zowel web-based en-systeem dat gebaseerd is, kom met spamfilters, die automatisch te verwijderen of in quarantaine spam. Je hebt een spam filer als je een "junk" map.

2 Klik op "E-mailinstellingen" of "security settings" in uw e-mailaccount. Stel je spamfilter - of whitelist - om het grootste bedrag van de zekerheid tot de grootste hoeveelheid ongewenste e-mail te blokkeren.

3 Ga naar uw e-mailinstellingen en klik op "Block" om een ​​blok lijst te maken. Voeg bepaalde afzenders aan deze lijst om al hun berichten te blokkeren. Dit zorgt ervoor dat als bepaalde afzenders worden kan u ongewenste e-mail, zult u geen van hen te krijgen.

Hints

  • Maak een gratis e-mailaccount te gebruiken wanneer u zich aanmeldt voor websites, registreren voor fora, of kopen dingen online. Wanneer u uw e-mailadres in online, is er een kans dat iemand een greep van het krijgt om je spam te versturen. Bezuinigen op deze kans door hen de belangrijkste e-mailadres dat u gebruikt om e-mail te sturen het niet geven.