Hoe bouw je een Dynamic Sample Website

Hoe bouw je een Dynamic Sample Website


Een dynamische website is een die niet statisch, maar het veranderen en reageren op gebruikersinvoer. Dynamische websites zijn meestal gebaseerd op databases, met server en client side code verbinden om deze gegevens. Het creëren van een dynamische website kan relatief snel en eenvoudig worden gedaan, omdat veel van de technologieën zijn gratis te gebruiken. Het gebruik van Open Source technologie kunt u elk van de componenten te bouwen in een dynamische website zonder kosten. Als u niet beschikt over een webhost en toegang tot een webserver, kunt u een dynamische website op uw eigen computer met behulp van een lokale server te creëren.

instructies

1 Maak een database. Met behulp van welke database systeem uw server is geïnstalleerd, maakt u een database voor uw website. MySQL is een van de meest gebruikte databasesystemen en is gratis en gebruiksvriendelijk. Het model van de gegevens voor uw site voordat u de database op te bouwen om u te verzekeren van een efficiënt ontwerp. Nadat u de database hebt opgebouwd, voert een aantal gegevens, zelfs als deze gegevens niet echt aan de start.

2 Schrijf Server Side code aan te sluiten op uw site database. Met behulp van een server-side programmeertaal, bijvoorbeeld PHP, scripts schrijven en op te slaan of te uploaden naar uw site server. U moet zowel de verbinding te maken en opvragen van de gegevens in uw database. Maak de SQL-query's dat uw site zal worden gebruikt, waaronder niet alleen het ophalen van gegevens, maar ook het updaten en toe te voegen aan het. Bedenk wat data functies die u wilt dat mensen met behulp van uw site te kunnen uitvoeren, en de structuur van deze in SQL-instructies.

3 Bouw je HTML-interface. Met behulp van de gegevens uit de database verzameld met behulp van Server Side code, bouwen HTML structuren. Schrijf deze HTML structuren naar de webbrowser op uw website pagina's te maken. Gebruik HTML-elementen, zoals formulieren op "updates" en "inserts" om uw gegevens te vergemakkelijken. Maak een ruwe, of gedetailleerd, ontwerp voor uw website pagina's voordat u ze daadwerkelijk te bouwen in HTML, omdat dit maakt het ontwikkelingsproces minder foutgevoelig.

4 Gebruik Client Side codering om uw HTML-interface te verbeteren. Een dynamische site is er een die reageert op gebruikersinvoer en biedt gebruikers een interactieve ervaring. De beste manier om dit te bereiken is door het gebruik van client-side scripting, bijvoorbeeld in JavaScript. U kunt JavaScript gebruiken om de interactie van de gebruiker te verbeteren met een site, of om dynamische effecten te bouwen in combinatie met Server Side code, bijvoorbeeld met behulp van AJAX.

5 Gebruik styling aan de dynamische ervaring dat uw site presenteert verhogen. Met behulp van Cascading Style Sheets (CSS) en afbeeldingen in je website kan een extra niveau van interactiviteit te geven. CSS kan worden gebruikt om het uiterlijk van site-elementen te veranderen de gebruiker op hen een meer "meeslepende" ervaring. Bij het gebruik van stijl eigenschappen, zorg ervoor dat u overweegt het belangrijkste doel van de site in heel.

Hints

  • Maak gebruik van middelen vrij te maken bij het bouwen van een dynamische site. Zowel de client en server side tools beschikbaar om te downloaden.
  • Probeer niet te beginnen met de bouw van een van uw site-elementen voor het bedenken van een goed ontwerp. Dit bespaart u tijd en stress.