Microsoft Outlook 2007 Tutorial

Microsoft Outlook 2007 Tutorial


Microsoft Outlook is een personal information manager (PIM) programma dat een e-mailclient, agenda-functionaliteit en een contact manager bevat, en is ontworpen om te draaien op Windows-computers. Oorspronkelijk was alleen een van de componenten van Microsoft Office, maar beginnend met Outlook 2007, werd het vrijgegeven als een zelfstandige pakket. Aanvankelijk was er ook een versie van Outlook voor Macintosh (later omgedoopt tot Entourage om het te onderscheiden van de Windows-programma), evenals een gratis "light" versie (Outlook Express) dat werd opgenomen bij bepaalde versies van Windows.

instructies

1 Microsoft Outlook 2007 Tutorial

De installatieschijf

Plaats de Office 2007-cd in de computer en laat de wizard autorun te lanceren. Het zal u vragen om te installeren (of verwijderen of opnieuw installeren) Office 2007 en geven u de mogelijkheid om alleen bepaalde onderdelen te installeren. In de meeste gevallen zal een standaard installatie volstaat, maar houd de disc bij de hand voor het geval u wilt een van de optionele onderdelen in de toekomst te installeren.

2 Microsoft Outlook 2007 Tutorial

Voer zorgvuldig uw sleutel.

Voer de activeringssleutel, dat te vinden is op het geval van de oorspronkelijke media, als daarom wordt gevraagd. Om de software te worden geregistreerd bij Microsoft, is een internetverbinding vereist. Zodra het activeringsproces is voltooid, kunt u beginnen om Outlook te configureren.

3 Configuratie van uw e-mailaccount door te kiezen voor "Accounts" onder het menu 'Extra'. Bevolken de velden in de wizard met uw gegevens en uw e-mailinstellingen, dat kan worden verkregen bij uw internetprovider. Nadat u de installatie van uw account hebt voltooid, stuur dan een paar testen e-mails en vragen om een ​​antwoord op uw instellingen volledig te testen.

4 Pas uw werkbalk met de opdrachten die u het meest gebruikt. Door rechts te klikken op de Outlook-werkbalk en te kiezen voor "Customize," u kunt toevoegen, verplaatsen of verwijderen van de opdracht knoppen op de werkbalk. U kunt ook de kolombreedte in het hoofdvenster aanpassen door de invoering van de cursor op de grens kolom en het gebruik van de resize gereedschap (een kruisvormige pictogram met pijlen op elk van de horizontale lijnen) om de breedte aan te passen. Organiseer uw opgeslagen e-mail door mappen in de linkerkolom te creëren om berichten op te slaan voor het gemakkelijk terugvinden.

5 Ontdek wat extra functionaliteit door het testen van een aantal van de geavanceerde functies die zijn te vinden onder het menu 'Extra'. Deze omvatten handtekeningen voor uw uitgaande e-mail, regels die binnenkomende e-mail kunt filteren op een aantal door de gebruiker gedefinieerde criteria, en de mogelijkheid om het verzenden en ontvangen van schema's te bewerken. Bovendien hebt u de mogelijkheid om uw berichten te sorteren door één van hun attributen, zoals onderwerp, afzender, datum ontvangen en prioriteit.

Hints

  • Maak scherm grijpers van de instellingen in het geval moet je ze opnieuw te configureren.
  • Maak altijd een back-up van uw e-mail (en andere belangrijke) directories.