Hoe maak je een printer NIC Card Programmeer

Hoe maak je een printer NIC Card Programmeer


Het hebben van een netwerkkaart, of NIC, in uw printer geeft u de mogelijkheid om het afdrukken middelen te delen onder vele verschillende gebruikers. Zodra de NIC wordt geprogrammeerd en op het netwerk, kan iedereen met toegang tot uw huis of bedrijf het netwerk af te drukken op het apparaat met het NIC. Maar als je van plan bent om de printer te verplaatsen naar een nieuwe locatie of gebruik de NIC met een andere printer, zou je eerst moeten de instellingen opnieuw in te stellen.

instructies

1 Schakel de printer. Zorg ervoor dat de NIC kaart in de printer waarmee je wenst te gebruiken.

2 Koppel de netwerkkabel die naar de NIC kaart. Houd de "Go" of "Online" knop stevig.

3 Schakel de printer terwijl u de "Go" of "Online" knop ingedrukt. De NIC kaart in de printer zal worden teruggezet naar de fabrieksinstellingen wanneer de printer opstart.

4 Druk een configuratiepagina van de printer en controleer de netwerkinstellingen voor de NIC. Na het resetten van de NIC, zal het automatisch ophalen van een IP-adres, waardoor het aan te sluiten op uw bedrijf of thuisnetwerk. De procedure voor het afdrukken van een configuratiepagina varieert, dus check de gebruiker van uw printer voor instructies. Het IP-adres wordt uitgedrukt als een reeks getallen, door punten gescheiden in vier groepen. Bijvoorbeeld, een typische IP adres is 120.210.82.92.

5 Volg de instructies in de gebruikershandleiding van uw printer gids in een nieuw IP-adres te programmeren indien gewenst. Sommige netwerken vereisen dat alle printers hebben een hard-coded IP-adres. De procedure voor het invoeren van het IP-adres verschilt per printer model. Sommige printers hebben een bedieningspaneel met een netwerk menu, terwijl anderen laten printer eigenaren om een ​​nieuw IP-adres via het internet programmeren door het invoeren van het huidige adres in hun webbrowser.

Hints

  • De exacte reset-procedure kan enigszins afwijken van printer tot printer. Raadpleeg de gebruikershandleiding van uw printer gids of handleiding voor specifieke instructies reset koud.