Hoe alles schoon te maken uit een harde schijf zonder deze te verwijderen Windows

Hoe alles schoon te maken uit een harde schijf zonder deze te verwijderen Windows


Uw harde schijf is net gevuld zich tot de rand en je extra ruimte nodig hebt zo snel mogelijk. De meeste gebruikers zouden gewoon kiezen om het hele besturingssysteem helemaal opnieuw opnieuw installeren en verliest al die kostbare instellingen die u jaren configureren nam. De manier rond deze kwestie is om handmatig een schone. In plaats van bulldozers je huis, je gaat te hebben om daadwerkelijk neem de stoffer en blik, en beginnen met vegen.

instructies

1 Klik op het menu "Start" en klik op "Alle programma's." Onder de "Alle Programma's" map, klik op "Accessoires." In de "Accessoires" menu op "System Tools."

2 Gebruik Schijfdefragmentatie te verlichten up geclusterde bestanden op uw harde schijf. Gebruik Systeemherstel om het systeem terug te keren naar de vorige instellingen. Gebruik Disk Cleaner vrij te maken wat meer harde schijf ruimte op uw computer. Open het Configuratiescherm onder de map systeem gereedschappen.

3 Vind de tool voor het verwijderen van programma's. Open deze tool en beginnen met het verwijderen van alle nutteloze programma's die u niet wilt.

4 Open de map documenten en downloads en alle bestanden die u niet wilt handmatig verwijderen. Zorg ervoor dat u alle bestanden in de prullenbak te wissen, of ze zullen nog steeds beschikbaar op uw computer. Open de internetbrowser en het reinigen van de geschiedenis en alle opgeslagen bestanden.

5 Overdracht van uw instellingen met het hulpprogramma Windows Easy Transfer in de map System. Back-up van de instellingen naar een media-apparaat van uw keuze en ga verder met de instructies in de tool. Wis het besturingssysteem volledig door het formatteren van de harde schijf.

6 Installeer het besturingssysteem opnieuw en laad vervolgens de instellingen van de Windows Easy Transfer Tool. Je hebt effectief gewist de hele harde schijf, met behoud van de instellingen van het besturingssysteem te behouden. Technisch moet het besturingssysteem instelling een kopie zijn.