Hoe maak je een Word-bestand naar Excel Change

Hoe maak je een Word-bestand naar Excel Change


Microsoft Word is tekstverwerkingssoftware verkocht als onderdeel van de Office-suite van de productiviteit programma's. Microsoft Excel, die ook deel uitmaakt van de Office-suite, is een spreadsheet-programma. Onder de meer populaire programma's van het type zijn Word en Excel veel gebruikt in kantooromgevingen en in het huis. Aangezien gegevens in Word kunnen worden weergegeven als tekst of in tabellen, kunt u een noodzaak om de inhoud naar Excel te verplaatsen. U kunt een Word-bestand naar Excel te veranderen door het volgen van een paar stappen.

instructies

1 Lancering Microsoft Word en het bestand dat u wilt wijzigen naar Excel te openen. Klik op de Office-knop in de linkerbovenhoek van Word en selecteer "Open." Open de map waarin het Word-bestand wordt opgeslagen met behulp van de drop-down menu's op de adresbalk van de "Open" doos. Klik op de naam Word-bestand en vervolgens op "Open."

2 Sla het bestand Word als een tekstbestand. Klik op de Office-knop in de linkerbovenhoek van Word en selecteer "Opslaan als." Selecteer een map waarin u het tekstbestand met behulp van de drop-down menu's op de adresbalk van de box "Opslaan als" op te slaan. Gebruik het menu "Opslaan als type" om de optie "TXT" te selecteren. Typ een naam voor het tekstbestand in de "File" veld en klik op 'Opslaan'.

3 Lancering Microsoft Excel en een leeg document te openen. Klik op de Office-knop in de linkerbovenhoek van Excel en selecteer "Nieuw." Dubbelklik op de optie 'lege werkmap "in het gedeelte" Sjablonen ".

4 Importeer het tekstbestand in Excel. Klik op de Office-knop in de linkerbovenhoek van Excel en selecteer "Open." Open de map waarin de tekst bestand wordt opgeslagen met behulp van de drop-down menu's op de adresbalk van de "Open" doos. Gebruik de "Bestanden van het type" menu de optie "TXT" te selecteren. Klik op de naam tekstbestand en vervolgens op "Open." Deze actie zal de "Wizard Tekst importeren." Lanceren Selecteer de optie "Gescheiden optie en klik op" Next. "Gezien de aard van de gegevens die in het Word-bestand, kies een geschikte scheidingsteken, zoals een spatie, en klik op" Next. "Selecteer" Algemeen "en klik op de" Finish button " .

5 Sla de gegevens als een Excel-bestand. Klik op de Office-knop in de linkerbovenhoek van Excel en selecteer "Opslaan als." Selecteer een map waarin u het Excel-bestand op te slaan met behulp van de drop-down menu's op de adresbalk van de "Save As" box. Typ een naam voor het tekstbestand in de "File" veld en klik op "Opslaan" om het proces van het veranderen van een Word-bestand naar een Excel-bestand te voltooien.