Hoe maak je een Gaming Laptop Make

Hoe maak je een Gaming Laptop Make


Terwijl de laptop systemen oorspronkelijk vooral waren bestemd voor zakelijke toepassingen, zoals tekstverwerking, hebben ze daar een punt bereikt waar ze kan dienen als desktop vervangers zijn. Als u wilt volledige controle over het type laptop je wilt voor het doel van het spelen van computerspelletjes, kunt u uw eigen machine te bouwen in plaats van het kopen van een volledig gemonteerde eenheid van een detailhandelaar. Om uw eigen gaming laptop te bouwen moet je beginnen met een "minimalistisch" computer case, die soms als een wordt genoemd "witte boek," en dan kopen de specifieke componenten die u wilt gebruiken.

instructies

1 Controleer de aanbevolen systeemeisen voor het type computer spellen die je wilt spelen en kennis te nemen van hen. Zoek een kale botten laptop systeem dat de exacte LCD-scherm gewenste grootte heeft. Zorg ervoor dat het moederbord van het systeem heeft een extra poort voor een grafische kaart en voldoende RAM-poorten voor de hoeveelheid RAM-geheugen die u wilt toevoegen. Controleer of het moederbord sound adapter ondersteunt 5.1 of 7.1 surround sound in het geval u wilt een computer luidsprekersysteem aan te sluiten op de laptop voor gaming.

2 Koop een harde schijf met een groot genoeg capaciteit om alle spellen die je zal installeren op te slaan. Koop een grafische kaart die compatibel is met uw moederbord en hoger is dan de aanbevolen snelheid van de spellen die je wilt spelen, zodat dat zij in staat zijn om nieuwe games langs de lijn goed weergegeven worden. Koop een dvd-drive en een netwerkkaart. Controleren om te zien welk type socket moederbord gebruikt en koop dan een processor die overeenkomt met die socket type. Koop een installatie-cd voor het specifieke besturingssysteem dat u wilt gebruiken op de laptop.

3 Sluit het deksel van de kale botten laptop en verwijder de batterij als het kwam vooraf geïnstalleerd. Verwijder alle van de schroeven aan de onderkant van de laptop case. Verwijder het plastic deksel op de linker kant die het schijfstation haven bestrijkt. Trek de twee plastic deksels in het midden van de zaak dat de RAM-poorten en de harde schijf-poort te dekken.

4 Plaats de DVD drive in het schijfstation poort tot het klikt en dan bevestig de schroef waarmee het op zijn plaats houdt. Schuif de harde schijf in de haven en bevestig vervolgens weer het kunststof deksel en schroeven. Plaats de RAM-modules in hun havens en bevestig vervolgens weer het plastic deksel en de schroeven. Nog niet plaats de andere schroeven omdat ze het toetsenbord in plaats afhankelijk van de specifieke kale botten laptop systeem dat u gekocht kan houden.

5 Zet het systeem terug over en open het deksel. Pop uit de grote plastic ring aangesloten op de laptop zaak tussen het LCD-scherm en het toetsenbord. Koppel de kabel tussen de ring om het moederbord als er niemand aanwezig. Trek het toetsenbord af van de kale botten laptop en koppel vervolgens de moederbord-kabel.

6 Controleer de lay-out van de pinnen aan de onderkant van de processor en vergelijk het met de aansluiting aan de rechter zijkant van het moederbord van de laptop. Line-up van de pinnen en duw dan langzaam de processor direct naar beneden op het stopcontact. Sluit de ventilator en koellichaam eenheid die met de processor op de top kwam en bevestig de schroeven dat het vasthouden aan de harde schijf.

7 Snap de grafische kaart in de poort aan de linkerkant van de processor. Sluit de schroeven als het kwam met elke. Bevestig de netwerkkaart aan de open poort op de meest linkse kant van het moederbord. Bevestig het toetsenbord, plastic bezel, en hun moederbord kabels. Plaats de overige bouten aan de onderzijde van de laptop. Plaats de batterij terug in de machine.

8 Macht op de nieuwe laptop computer en plaats het besturingssysteem schijf in het DVD-station. Volg de reeks van installatie-instructies die op het scherm verschijnt om af te bouwen van uw gaming laptop.

Hints

  • De meeste kale botten-systemen zal de hoeveelheid tijd dat de batterij kan worden opgeladen zonder te worden aangesloten lijst. Zorg ervoor om een ​​systeem te krijgen met een hoge capaciteit van de batterij als u van plan om spelletjes te spelen tijdens het reizen als grafisch intensieve programma's zoals games zal afvoer van de batterij veel sneller dan andere toepassingen.
  • De componenten in een laptop computer kan gemakkelijk worden beschadigd door statische elektriciteit. Aard uzelf voordat u begint met het opbouwen van uw gaming laptop door grijpen een metalen bezwaar verankerd aan de vloer.