Hoe lang duurt het om uw harde schijf Veeg?

Het bepalen van Drive Capacity

Om de tijd die nodig is om een ​​harde schijf, de capaciteit van het station en in mindere mate het type interface moet bekend worden vegen berekenen. De schijf capaciteit kan worden opgehaald met behulp van het besturingssysteem of door het uitvoeren van een internet zoeken van merk en het modelnummer van de drive. De schijf-interface kan een verschil met een Western Digital Raptor of een U320 SCSI-station neemt iets minder tijd dan een goedkope, de consument rang ATA-schijf te maken. Opgemerkt dient te worden dat de berekening van deze tijdsverschillen is geen exacte wetenschap en als deze informatie is van cruciaal belang zou het best worden bepaald door harde gegevens verzameld van herhaalde rijden vegen op precies dezelfde computing-platform.

Het kiezen van Wipe Methode

De meeste software tools gebruikt voor het rijden vegen kan de eindgebruiker om te selecteren welke rijden vegen methode in dienst te nemen en hoeveel gaat voorbij aan het station van de functie zou moeten maken. Een vluchtige vegen, die de casual computergebruiker ooit ophalen van gegevens zal afschrikken van een station, zal een enkele doorgang van het schrijven van nul achter elkaar op het station uit te voeren. Verplaatsen van een Department of Defense (DoD) methode van het wissen van gegevens, die elk maar de meest professionele methoden moeten voorkomen dat het herstellen van gegevens, gaat negen passes over de schijf willekeurig markering nullen en enen tijdens deze passen. Door de willekeurig gegenereerde schrijfproces gebruikt in deze hogere doekjes, de tijd die nodig is om deze verrichting aanzienlijk langer per gigabyte dan één passage sequentieel schrijven vegen. Houdt u er rekening mee dat er een single-pass, vegen procedure, zal niet voorkomen dat een data recovery-expert van de mogelijkheid om een ​​deel van de gegevens op te halen, gezien de benodigde hoeveelheid tijd en middelen.

Het berekenen van Time

Terwijl tijden zullen variëren op basis van de hierboven genoemde factoren een consument rang, 20 gigabyte IDE harde schijf, worden afgeveegd met een enkele doorgang van nullen wordt geschreven naar het station, duurt ongeveer een uur in beslag. Met behulp van een DoD-goedgekeurde niveau van de uitroeiing van gegevens, een die negen passes random writes gebruikt, dat dezelfde 20 gigabyte harde schijf zal het betere deel van een dag nodig hebben om te voltooien. Wanneer een schijf met een capaciteit van een terabyte wordt afgeveegd met de DoD goedgekeurde negen doorgangen van willekeurig geschreven enen en nullen, is het zeer waarschijnlijk dat dit proces meer dan één maand 24 uur per dag verwerking duurt om te voltooien deze procedure af te vegen.