Hoe kan ik toevoegen Sub-menu-items naar Joomla!

Joomla is een content management systeem gebruikt door een aantal websites wereldwijd. Joomla is open source, wat betekent dat het is gratis, in tegenstelling tot de commerciële content management systemen. Met Joomla kunt u een volledig functionele website of blog te bouwen. Een van de functies die u zou willen toevoegen aan uw site is een sub-menu. Submenu koppelingen verschijnen wanneer men met de muis over het bovenliggende menu zweeft. Met het Joomla menu manager, kunt u eenvoudig submenu's toe te voegen aan uw website.

instructies

1 Log in op uw Joomla content management systeem. De standaard URL is "/ administrator" naar aanleiding van uw website URL.

2 Beweeg uw muis over "Menu's" op de bovenste navigatiebalk. Selecteer het menu dat u wilt een sub-menu-item toe te voegen aan. Bijvoorbeeld, kon u "Main Menu" of "gebruikersmenu."

3 Klik op "Nieuw." Klik op het submenu dat u wilt toevoegen. Bijvoorbeeld, kon u "Interne link", "External Link", "artikel" of "News Feed."

4 Typ een menu titel en de URL die u het wilt koppelen.

5 Selecteer de bovenliggende menu-item in het vak "Parent Item". Dit is waar u uw menu-item een ​​deel van de sub-menu zal maken. Selecteer het item dat u wilt dat de menu link naar beneden verschijnen.

6 Klik op "Yes" naast "Gepubliceerd" en klik op 'Toepassen'. De sub-menu-item wordt toegevoegd aan het bovenliggende menu.