Hoe te verwijderen Google Toolbar Van Windows Internet Explorer

De Google toolbar kan handig zijn in Windows Internet Explorer zijn, maar als je ook een favoriet toolbar geïnstalleerd, kunt u de Google toolbar te verwijderen als u het niet vaak gebruikt. Het verwijderen van de Google toolbar van Internet Explorer is een eenvoudige taak die kan worden bereikt in een korte tijd. Eenmaal verwijderd, zult u meer display ruimte in de browser Internet Explorer-venster hebben.

instructies

1 Open Windows Internet Explorer op uw computer. U hoeft niet online te doen te zijn.

2 Klik op "View" over de tekst menu aan de bovenkant van het scherm.

3 Klik op "Werkbalken" en klik dan op de "De werkbalken vergrendelen" optie als het wordt gecontroleerd.

4 Klik op "Werkbalken" een tweede keer en klik op "Google Toolbar." Dit zal het vinkje te verwijderen naast de Google toolbar.

5 Klik op "Werkbalken" en klik op de optie om de werkbalken te vergrendelen.

6 Sluit Windows Internet Explorer. Wanneer u de browser opnieuw opent, zal Google toolbar niet meer worden weergegeven op het scherm.

Hints

  • U kunt de Toolbar mogelijkheden om alle geïnstalleerde toolbar te verwijderen of om de bestaande pictogram werkbalk aanpassen.
  • Door te klikken op het menu in Internet Explorer te bekijken zal u met een aantal opties om de lettergrootte, de broncode van web-documenten en de mogelijkheid om het volledige scherm browser te veranderen.
  • U hoeft niet naar de Google toolbar van Windows Internet Explorer verwijderen als u van plan bent om de werkbalk software-upgrade. De verbeterde versie zal installeren over de oude versie zonder problemen.
  • Voordat u de Google toolbar te verwijderen, moet u alle RSS-feeds, bladwijzers of andere favorieten in de werkbalk van uw keuze of in Internet Explorer op te slaan.