Hoe kan ik inschakelen bureaublad delen?

desktop sharing is een krachtig hulpmiddel dat computer-eigenaren kunnen gebruiken om hulp te krijgen wanneer ze het nodig hebben. Door het inschakelen van desktop sharing, kan de computer eigenaars ondersteunende technici, tech-savvy familieleden en anderen in staat te stellen hun schermen te bekijken, en dit kan een grote hulp voor degenen die proberen om de oorzaak van problemen met de computer te bepalen. Van problemen met virussen en spyware om problemen met software-installatie, kunnen delen van het bureaublad een grote hulp zijn.

Het toestaan ​​van Remote Control in Windows XP

De populaire besturingssysteem Windows XP bevat een gemakkelijke manier voor computer eigenaren om anderen toegang tot hun computers te geven. Deze optie afstandsbediening kan worden gebruikt door helpdeskmedewerkers, computerfabrikanten en anderen te diagnosticeren en gemeenschappelijke computer problemen op te lossen, zonder ooit het verlaten van hun bureau. Sommige computerfabrikanten zet deze functie standaard aan te maken technische dienst roept makkelijker, maar zelfs als het nog niet is geconfigureerd aan te zetten is eenvoudig.

Gewoon rechts klikken op het pictogram "My Computer" op uw bureaublad en kies "Eigenschappen" in het menu. Kijk voor het tabblad "Remote" en vink het vakje dat zegt "gebruikers in staat om op afstand verbinding met deze computer." U kunt opgeven welke gebruikers zal worden toegestaan ​​om toegang tot uw computer door te klikken op de knop "Externe gebruikers selecteren". Beperking van de toegang op deze manier zorgt ervoor dat alleen gebruikers die u selecteert in staat om toegang te krijgen tot uw pc zal zijn.

Instant Messenger en Desktop Sharing

Degenen die Office Communicator 2007 gebruiken, kunnen ook delen van het bureaublad te configureren om te helpen bij het oplossen van gemeenschappelijke problemen met de computer voor hun gebruikers. Om te beginnen met het delen van uw bureaublad van een bestaande chatsessie, gewoon rechts klikken op de "Contact List," en vervolgens klik met de rechtermuisknop op de naam van de contactpersoon met wie u wilt uw scherm te delen. Nadat de gebruiker is geselecteerd, klikt u op "Share Mijn Desktop." U kunt uw bureaublad met verschillende gebruikers te delen indien u dat wenst - volg gewoon de procedure hierboven beschreven om uw bureaublad te delen met elke gebruiker.

Ga naar Assist

Er zijn ook een aantal commerciële producten op de markt ontworpen om desktop sharing nog eenvoudiger en minder ingewikkeld te maken. Een van de meest populaire delen van remote desktop-producten op de markt is naar Assist. Zodra deze eenvoudige client wordt gedownload en geïnstalleerd, kan de computer eigenaren een link naar een support technicus hulp vraagt, en dat de steun technicus klikt gewoon op de link en naadloos aansluit op de pc van de gebruiker om hulp te bieden. Ondersteuning technici kunnen ook inleiding van de communicatie door te mailen naar een Ga naar koppeling Assist aan de gebruiker die problemen ondervindt. Wanneer de gebruiker klikt op de link en klikt op de doos desktop sharing mogelijk te maken, zal de technicus direct zien scherm van de gebruiker, waardoor de diagnose van en de vaststelling van problemen met de computer een stuk eenvoudiger.