Hoe maak je een titelpagina in APA Style formatteren in Windows Office 2007

Hoe maak je een titelpagina in APA Style formatteren in Windows Office 2007


De American Psychological Association of APA, publiceert een stijlgids dat de lezers informeert over het publiceren van normen, heldere en bondige schrijfstijl, stijl en mechanica, creditering bronnen en de inhoud en structuur eisen voor een goed geformatteerde APA rapport. APA vereist dat documenten bevatten een titelpagina en de APA handleiding dicteert nauwkeurige instructies voor de inhoud en de plaatsing op de titelpagina. Volg de APA gids zorgvuldig om een ​​goed geschreven APA papier dat de geloofwaardigheid van uw schrijven zal verbeteren produceren. Een Windows-programma Office 2007, Microsoft Word, kan u helpen om een ​​professioneel ogende titelpagina maken.

instructies

opmaak

1 Open Word 2007 op uw computer.

2 Klik op het tabblad "Pagina-indeling" aan de bovenkant van het venster document. Klik op het pictogram dat zegt: "De marges."

3 Selecteer de optie getiteld "Normal", die je links, rechts, boven en onder marges stelt tot 1 inch.

4 Selecteer het tabblad "Thuis" aan de bovenkant van het document scherm. In de sectie "Paragraaf", klikt u op het pictogram dat lijkt op vier parallelle horizontale lijnen met kleine blauwe pijlen op en neer langs de linker marge van de vier lijnen. Dit is de regelafstand optie.

5 Stel regelafstand te verdubbelen door te bladeren naar beneden naar "2.0" op het drop-down menu dat wordt geopend.

hoofd

6 Dubbelklik op de lege ruimte in de buurt van de top van uw document. Dit opent de "kop" gebied van de pagina. Je zult een gestippelde lijn met een kleine tab met als titel "Header" laten zien aan de linkerkant te zien.

7 Klik ergens in de header gebied en de cursor zal knipperen om te laten zien je bent klaar om tekst in te voeren zijn. APA-stijl vereist twee items in de kop van de titelpagina: de lopende hoofd en het paginanummer.

8 Voer de woorden "Running head:" precies zoals hier getoond, met de "R" geactiveerd en de "h" in kleine letters en de dikke darm na "head." Gebruik geen aanhalingstekens niet in te voeren. Na de dubbele punt, ruimte voor eens en voer, in hoofdletters, de naam van het papier. Als de naam van het papier is lang, verkorten om een ​​paar beschrijvende woorden. Voorbeeld: Running head: POLITIEK VANDAAG

9 Druk op de "Tab" op uw toetsenbord totdat de cursor naar de rechter marge. Klik op het tabblad "Invoegen" aan de bovenkant van het document scherm en klik vervolgens op "Page Number" in de "Koptekst en voettekst" gebied van het lint Word 2007.

10 Beweeg uw muis over de "huidige positie" in het drop-down menu dat wordt geopend. Een nieuw menu zal openen. Beweeg uw muis over de optie getiteld "Plain nummer." Klik ergens in het gebied naast die optie. Word voegt een "1" in de rechtermarge in je kop, het invullen van uw kop opmaak.

Inhoud

11 Dubbelklik in het belangrijkste gebied van uw document, overal onder de gestippelde lijn die laat zien waar de kop wordt geplaatst. Dit maakt het belangrijkste gebied van uw titel pagina actief is, zodat u kunt typen in de rest van uw titelpagina informatie.

12 Druk op de "Enter" op uw toetsenbord meerdere malen --- twee of drie keer is een goede vuistregel --- om de cursor op de pagina te verplaatsen. APA-stijl dicteert dat uw titel is gecentreerd, getypt in hoofdletters en kleine letters stijl en geplaatst in de bovenste helft van de pagina.

13 Enter "Ctrl + E" op uw toetsenbord om de cursor te verplaatsen naar het midden van de lijn. Typ in de naam van het papier, profiteren alleen de belangrijke woorden. Voorbeeld: United States politiek van vandaag

14 Druk op "Enter" eenmaal op uw toetsenbord. De cursor wordt verplaatst naar het midden van de lijn, twee ruimten onder de titel. Typ uw naam en de naam (s) van een andere auteur (s) van het papier. APA geeft de voorkeur aan dat u uw voornaam, initiaal en achternaam in te voeren. Als u meer dan één auteur, plaats het woord "en" tussen de auteursnamen.

15 Beweeg de cursor naar beneden nog een keer door op "Enter" op uw toetsenbord. Typ uw "institutionele aansluiting ', dat is de plaats waar je was toen je je onderzoek. Voorbeelden: Texas Tech University of National Institutes of Health, Bethesda, Maryland. Als u niet bij een instelling, typt u in uw stad, een komma en dan is uw land van verblijf zijn aangesloten. Voorbeeld: McKinney, Texas.

Hints

  • Niet afkorten staat namen op het titelblad.
  • Als u meer dan één auteur en hun instellingen verschillen, typt u de naam van de eerste auteur, dan centreren zijn aansluiting onder zijn naam, typ de naam van de tweede auteur op de volgende regel en midden onder haar naam haar overtuiging. Ga door totdat u alle auteurs noemen.
  • Sommige papiersoorten vereisen een "Auteur Commentaar" op de titelpagina. De meeste student papieren niet aan deze eis, maar als uw papier zal worden gepubliceerd, kan je docent het nodig hebben. De auteur noot wordt getypt gelijk met de linkermarge en in de onderste helft van het titelblad. De nota bevat informatie zoals disclaimers, erkenningen en meer volledige aansluiting informatie, met inbegrip van de afdeling van een auteur binnen een universiteit.
  • Gebruik geen woorden niet afbreken aan het einde van een lijn op de titelpagina.
  • Gebruik een 12-punts schreefloos lettertype zoals Courier of Times New Roman, voor APA papieren.
  • Volg het formaat precies of het papier is niet correct APA-stijl.
  • De eerste druk van de zesde editie van de APA handleiding bevatte tal van fouten. APA bracht een tweede druk later dat de fouten herzien. Als uw APA gids's titelpagina zegt: "Zesde editie, Eerste druk," uw boek bevat fouten. Bekijk hier de correcties door een bezoek aan de APA website.