Hoe maak je Lees een schijf partitie

Hoe maak je Lees een schijf partitie


Een schijf partitie is een sectie van een harde schijf die is geformatteerd in een aparte brief rijden van de belangrijkste "C" harde schijf. Een harde schijf kan veel partities, die allemaal voorzien opslag van bestanden en mappen, net als een gewone harde schijf bevatten. U kunt de Schijfbeheer console gebruiken om de verschillende partities en hun drive letters te bekijken. U kunt ook de drive zelf te openen om de inhoud van die partitie te bekijken.

instructies

1 Klik op de knop "Start" om het menu Start te starten.

2 Typ "compmgmt.msc" in het tekstvak en klik op de knop "Enter" op uw toetsenbord. Hierdoor wordt het venster Computerbeheer te starten.

3 Klik op de "Disk Management" optie in het linker frame. Dit zal informatie te lanceren over alle harde schijven op uw computer.

4 Lees de informatie naast de andere schijf nummers. Elk nummer staat voor een harde schijf. Als een harde schijf meer dan één letter harde schijf bevat, dit geeft aan dat de schijf bevat meer dan één partitie. De secties zullen worden aangeduid als "partitie" en informatie te verstrekken, zoals de lettergrootte, de gezondheid en de aandrijving van de partitie.

5 Klik op de knop "Start", klik op "Computer" in het menu Start. Hier vindt u een lijst van alle stations op de computer door stationsletter te zien.

6 Dubbelklik op de stationsletter van de partitie die u wilt lezen. De rit gaat open als een normale map en kunt u de inhoud van binnen te bekijken.