Hoe een HP desktop computer Overclock

Hoe een HP desktop computer Overclock


Sommige mensen, wanneer hun computer het punt dat het niet de programma's die het ooit gebruikt om te kunnen lopen bereikt, besluiten om hun machine te gooien en te investeren in een nieuwe. Anderen piepen uit wat extra leven door het overklokken hun processors. Hoewel dit ideaal wordt gedaan met hardware, voor pre-built HP computers moet u een software-optie te gebruiken. Met deze kleine uitzondering, het proces is nog steeds een eitje.

instructies

1 Download en installeer CPU overklokken software, zoals ClockGen, SetFSB of SysTool (zie bronnen). Terwijl al deze programma's min of meer werken hetzelfde, want deze gids die we zullen werken met ClockGen.

2 Start de CPU overklokken software. Wees niet ongerust als uw computer tijdelijk vertraagt, omdat de software is het lezen van je CPU kloksnelheden.

3 Klik op "PLL Control" of het equivalent in uw overklokken software. Dit toont je een aantal sliders voor uw front-side bus (FSB) en, in veel gevallen, uw PCI-kaarten.

4 Pas de schuifknop FSB. Zorg ervoor dat dit langzaam te doen, omdat de processor zal waarschijnlijk mislukken als er een plotselinge snelheidsverandering. Voor het beste resultaat, gebruik de pijlen om de instellingen van een-op-twee megahertz langzaam aan te passen op een moment. Klik op "Apply" vaak naar de snelheden in te stellen.