Wat is VoIP Termination?

Wat is VoIP Termination?


Wanneer een oproep wordt gemaakt van een Voice over Internet Protocol, of VoIP, terminal naar een gewone vaste lijn, het laatste deel van de route van de oproep heeft tot het internet en reizen over de openbare vertrekken telefoonnetwerk. Dit staat bekend als VoIP beëindiging.

Openbaar telefoonnet

Het Openbaar telefoonnet is wat het grote publiek beschouwt als het telefoonbedrijf. De PSTN loopt analoge signalen over draden.

VoIP Commercialisering

De meeste VoIP-gebruikers weten niet veel mensen die hebben dezelfde VoIP-dienst als hen en die zullen zitten op hun computer op het moment dat een oproep wordt gedaan. Om deze reden, VoIP werd alleen aantrekkelijk voor het grote publiek eens VoIP-bellers konden route oproepen naar klanten van andere VoIP-aanbieders, maar ook uit het Internet en over de PSTN naar huis telefoons.

Beëindiging

Wanneer een oproep op het internet verlaat, de VoIP-provider beëindiging herassembleert de datapakketten die de oproep in herkenbare spraak. Het resulterende analoge signaal wordt dan gekanaliseerd via PSTN naar de ontvanger.