Hoe maak je een reageert niet schijf van een iMac uitwerpen

Hoe maak je een reageert niet schijf van een iMac uitwerpen


De iMac is een alles-in-one desktop-computer van Apple. In plaats van de mechanische-tray gemonteerde cd / dvd-station op veel desktop computers, zijn iMacs uitgerust met elektrische slot-loading cd / dvd-stations. Normaal gesproken kan schijven uit de slot-loading drive worden uitgeworpen door het symbool van de schijf te slepen op het bureaublad op de kade of op de "Eject" knop op het toetsenbord. Als een schijf niet meer reageert en kan die niet door deze methoden worden uitgeworpen, moet handmatig worden uitgeworpen met behulp van handmatige eject-knop van de schijf.

instructies

1 Zoek het uitwerpgaatje gevonden aan de rand van de slot-loading cd-drive.

2 Druk op de handmatige eject-knop binnen het gat met behulp van een stomp voorwerp, zoals het uiteinde van een rechtgebogen paperclip of de punt van een mechanisch potlood.

3 Als de schijf niet wordt uitgeworpen terwijl u de eject-knop, proberen met behulp van een andere schijf om voorzichtig op tegen de schijf in het station.

4 Verwijder de schijf uit het station zodra het handmatig uit de slot-loading drive wordt uitgeworpen. Herstart de computer voordat u de schijf opnieuw.

Hints

  • Bepaalde iMac-modellen beschikken niet over een handmatige eject-knop. Problemen met slot-loading drives op iMacs zonder de eject-knop kan worden aangepakt door het brengen van de computer naar uw plaatselijke Apple winkel.
  • Neem contact op met uw lokale Apple-winkel als de schijf niet kan worden uitgeworpen met behulp van de eject-knop handleiding. Probeer niet om de schijf los te wrikken uit de schijf als dit uw computer kunnen beschadigen en de garantie ongeldig maken.