Wat zijn de oorzaken Outlook Freeze bij het beantwoorden van een e-mail?

Wat zijn de oorzaken Outlook Freeze bij het beantwoorden van een e-mail?


Bij het ophalen en beantwoorden van e-mails met Outlook, het proces is voltooid meestal zonder enige problemen. Maar soms de e-mailtoepassing bevriest bij de beantwoording van een of meer berichten. Het probleem is te wijten aan Outlook met behulp van Microsoft Word om te laten zien en verwerken van uw antwoord e-mails, als de e-mail is Rich Text Format-based. Als uw e-mail wordt HTML-gebaseerde, kan een lege HyperText Markup Language "A" tag in het bericht de aanvraag te bevriezen, terwijl de beantwoording veroorzaken.

Microsoft Word Missing

Outlook standaard is ingesteld op Word als de editing programma voor e-mailberichten. Als Word niet aanwezig is op uw computer, of is niet compatibel met de versie van Outlook die u gebruikt, zal Outlook bevriezen wanneer u probeert te antwoorden op een bericht. Outlook zal ook bevriezen als Word een probleem heeft ontmoet - afgesloten automatisch als het programma corrupt is geworden of een ander probleem met Word is opgetreden. Nadat Outlook is bevroren, het kan presenteren u met een bericht waarin staat dat het gaat om automatisch te sluiten. Of de aanvraag verder kan worden bevroren en moet u deze handmatig te sluiten via Taakbeheer.

Rich Text Format Issue

De e-mailtoepassing kan ook bevriezen tijdens de beantwoording proces als het bericht is in Rich Text Format en Word is een probleem met het openen van de e-mail - Woord kan bevriezen, het bericht kan coderen dat Woord niet begrijpt of de versie van Word bevatten is niet compatibel met Outlook. Outlook kan wel of niet aanwezig zijn met een bericht waarin staat dat het gaat om automatisch te sluiten. En je kan hebben om de applicatie via Taakbeheer handmatig sluiten.

HTML-gebaseerde e-mails

Als het e-mailbericht dat u het beantwoorden van niet-RTF-gebaseerde, is het HTML-gebaseerde en weergeven als een website binnen Outlook. HTML-codering bevat zowel het openen en sluiten van commando's, bekend als tags, dat Outlook vertellen hoe om het bericht weer te geven op uw scherm. Elke tag moet informatie tussen de opening, "<A name=> of andere tag en afsluitende tag," </A> bevatten. "Als de informatie ontbreekt, Outlook niet in staat is te verwerken en het bericht zodra u klikt op te geven" Reageer . "Outlook zal dan bevriezen en kan wel of niet presenteren u een bericht wilt waarin staat dat het gaat om automatisch te sluiten. Het kan zijn dat Outlook handmatig sluiten.

Corrigeren Word Conflict

Outlook kunt u de editor en de boodschap formaat dat u wilt gebruiken binnen de applicatie handmatig te wijzigen. Maar je kunt een inkomende email in HTML-opmaak niet veranderen. Klik op "Extra" en "Opties" om de instellingen van Outlook toegang voor het veranderen van Word naar Outlook de ingebouwde editor. Klik op het tabblad "Mail Format". Klik op het selectievakje naast "Gebruik Microsoft Word om e-mailberichten bewerken" om het vinkje uit het vak te verwijderen, en stel Outlook te gebruiken zijn ingebouwde editor, zodat u om te antwoorden op berichten zonder toegang tot Microsoft Word. Ook, klikt u op het selectievakje naast "Use Microsoft Word Rich Text E-mail berichten lezen" om het vinkje uit het vak te verwijderen, en stel Outlook om berichten weer te geven zonder toegang tot Microsoft Word. Klik op "Apply" en "OK" om de instellingen te accepteren. U kunt nu de problematische RTF e-mail en uw antwoord met Outlook de ingebouwde editor. Maar als de e-mail wordt HTML-gebaseerde, deze remedie zal niet het probleem te verhelpen - ga dan naar de sectie "Windows Update".

Windows Update

Service Pack updates beschikbaar zijn die ook corrigeert de bevriezing probleem. Klik op "Start", "Alle programma's", "Windows Update" en klik op "Controleren op updates." Zal Windows Update toegang tot de update van Microsoft-server en een lijst van alle beschikbare Service Packs en Office / Outlook updates beschikbaar zijn. Outlook updates bevatten de tekst "Microsoft Office." Klik op het selectievakje naast de naam van de update om het bestand te selecteren en klik op "OK". Klik op "Install Updates" om het downloaden en installeren van de update te starten.