Tutorial voor Animation Shop

Tutorial voor Animation Shop


Maak een animatie GIF-bestand met Jasc Animation Shop, te downloaden van de Jasc site gratis (zie referenties), die de aandacht zal commando op uw webpagina of een document te versieren. U kunt eenvoudig te produceren een picturale set vooraf gedefinieerde bewegingen of een eenvoudige animatie met behulp van deze veelzijdige software die geschikt is voor meerdere toepassingen.

Principes van Animatie

Tutorial voor Animation Shop


Maak een animated GIF-bestand. Denk aan de afzonderlijke fasen van een geanimeerde afbeelding. Dit kan letterlijk stappen gezet door een bewegend figuur, of zelfs stappen je wilt in een softwareprogramma op uw computer aan te tonen. Als u wilt een betekenis gedefinieerd in etappes over te brengen, animatie gemaakt in Animatie Shop software maakt het zeer eenvoudig om te doen.
Eerst moet je om te beslissen wat u wilt weergeven. Als u een reeks opeenvolgende foto's van een bewegend object, dit is de makkelijkste manier om een ​​geanimeerde GIF-bestand te maken. Dus beslissen of dit de animatie zal zijn of dat u een animatie van een procedure op de computer te maken. Maak een map met de animatie-bestanden in. Animatie Shop kan worden gebruikt om buttons, banners en materiaal te maken voor het creëren van grote invloed op een website.

Wat maakt een Animated Picture?

Maak een geanimeerde afbeelding (een bestand met de extensie .GIF) door middel van een reeks beelden en plakken ze in een video stream. Dit is makkelijker dan het klinkt. Laten we zeggen dat je 10 foto's zijn genomen in snelle opeenvolging van uw hond lopen in de achtertuin. U nu 10 beelden die kunnen worden gebruikt om een ​​animatie te maken. Het kan wat schokkerig, maar het zal dienen om het principe van de animatie te tonen.

Ermee beginnen

U zal een reeks van relatief kleine afbeeldingen bij voorkeur 150x150 pixels in dimensie aan de slag met uw eerste geanimeerde GIF in de Animatie Shop programma nodig. U vindt deze beelden naar de Animation Shop kader toe te voegen door ze daar invoegen. Kies afbeeldingen met duidelijke omschrijving en niets te complex. Kies "Nieuw" in het menu Bestand en al defaults. Een 150x150 animatie kader verschijnt. Plak uw foto's in de frames in successie. Als u de optie "Insert Frames van File" kiezen kun je een serie beelden uit een map te laden. Gebruik de klik met de rechtermuisknop context menu te verwijderen, dupliceren of voeg overgangseffecten.