Hoe een PDF-formulier Van Word Maak

Hoe een PDF-formulier Van Word Maak


Een PDF, of "portable document format," is een eigen type document in verband met Adobe-software. Deze bestandstypen zijn bruikbaar voor massale distributie van invulbare formulieren, omdat de maker van het document kan aanwijzen welke delen van een formulier kan worden gewijzigd door de ontvanger en welke delen niet. U kunt PDF-formulieren als Microsoft Word-documenten te maken, ze converteren naar Adobe-indeling en formatteer ze dienovereenkomstig met Adobe Designer.

instructies

1 Open Microsoft Word 2007 of 2010. Eerdere versies hebben niet de mogelijkheid van het omzetten van Word-documenten in PDF-bestanden. Creƫer je eigen vorm met behulp van goed leesbaar lettertype stijlen en maten.

2 Klik op de knop "Microsoft Office" en selecteer "Opslaan als." Kies een locatie en bestandsnaam op voor de PDF. Onder "File Type" te selecteren ".pdf" uit het drop-down menu. Zorg ervoor dat de "Open Nadat Publishing" is aangevinkt, zodat de PDF zal openen nadat u het op te slaan.

3 Selecteer "Form" in het optiemenu in het nieuwe PDF-venster. Selecteer "Maak Vorm Fillable in Adobe Designer." Adobe Designer start automatisch.

4 Selecteer "Importeer een PDF-document" uit de lijst van de keuzes die in het eerste venster dat verschijnt. De titel van dit venster is "New Form Assistant." Klik op 'Volgende'.

5 Klik op "Bladeren" in het volgende venster en zoek de PDF die u eerder hebt opgeslagen. Dubbelklik op de bestandsnaam om het te selecteren. Klik op 'Volgende'.

6 Selecteer "Fill Submit Dan / Print" uit de lijst met opties gegeven in het volgende venster "Return Method". Deze optie zal de gebruikers de mogelijkheid om hun informatie in de vorm elektronisch en vervolgens zet voorleggen elektronisch aan u of afdrukken voor handmatige rendement te geven. Klik op 'Volgende'. Klik op "Finish."

7 Klik op het tabblad "Body Pages" in het venster te bewerken om het formulier te bewerken. Gebruik de tools en commando snelkoppelingen geschetst aan de rechterzijde menu's om tekst vast te stellen of toe te voegen meer velden. Selecteer het tabblad 'PDF Preview "om te zien hoe uw uiteindelijke PDF eruit zal zien.

8 Klik op "File" en vervolgens "Opslaan als" in de werkbalk bovenaan het menu aan de uiteindelijke PDF-formulier op te slaan.