How to Move Recordings Off My Dish DVR naar My Computer

How to Move Recordings Off My Dish DVR naar My Computer


Overbrengen van video of programmeren van uw schotel DVR-systeem op een computer zal het gebruik van een video-opname-apparaat of een tv-tuner nodig. Een video-opname-apparaat fungeert als een ingangsbron voor de video van de DVR, die je zal toestaan ​​om het te bekijken op uw computer. Echter, moet u eerst het apparaat en installeer de software op uw computer voordat u de schotel DVR.

instructies

Instellen USB Video Capture-apparaat

1 Plaats de installatie-cd in de cd / dvd-station van de computer. Wacht tot de "Installation Wizard" of het scherm "Setup" verschijnt.

2 Klik op de knop "Volgende". Volg de instructies op het scherm. Klik op de "Finish" knop om de installatie te voltooien.

3 Steek het USB-uiteinde van de video-opname-apparaat op een USB-poort aan de voorkant of achterkant van de computer. Wacht terwijl Windows herkent het apparaat en installeert de software drivers.

Opnemen naar Computer

4 Sluit het ene uiteinde van een RCA-audio / videokabel in de "video out" en "audio out" poorten aan de achterzijde van de DVR.

5 Steek het andere uiteinde van de kabel aan op de "video" en "audio in" poorten op de USB-video-opname-apparaat.

6 Dubbelklik op het pictogram op het bureaublad voor de video capture software. Je moet het beeld dat op dit moment op uw DVR te zien.

7 Klik op de optie "Record" in de software en druk op de knop "Play" op de DVR. Wacht tot de video te voltooien en klik vervolgens op de "Stop" knop.

8 Klik op de "File" drop-down en selecteer de optie "Opslaan". Sla de video als een MPG of AVI-bestand op uw harde schijf of een flash drive.

Hints

  • Gebruik een S-video kabel als uw DVR een S-video-uitgang.