Hoe maak je eigen film Poster

Hoe maak je eigen film Poster


Of je hebt net verpakt filmen op je debuut film en wilt u het publiceren van uw gemeente of u genieten van het ontwerpen van affiches voor films die u momenteel het schrijven, is er geen noodzaak om hoge kosten te betalen voor een grafisch bedrijf om uw posters ontwerpen. U kunt uw eigen film posters te maken door gebruik te maken van één van een paar verschillende software programma's die kunnen worden op uw computer. Deze grafische programma's kunt u uw film poster te creëren vanuit het niets en te profiteren van elke stills je hebt van schieten, allemaal met slechts een paar muisklikken.

instructies

Met behulp van Paint

1 Open Paint. Open het menu "Bestand" en klik op "Open". Blader naar een afbeelding te gebruiken voor de poster, zoals een foto nog of een cast groep schot en dubbelklik op het bestand, die opent in Paint. Klik op de "Select" tool, die eruit ziet als een vierkant gemaakt van stippellijnen. Teken de omtrek rond de foto en druk op de "Ctrl" toetsen "C" om de foto in het geheugen Paint kopiëren.

2 Open het menu "Bestand" opnieuw en kies "Nieuw." Open het menu "Beeld" en selecteer "Eigenschappen". Stel je poster dimensies. Voor een standaard pagina van papierformaat, type 8 1/2 inch met 11 inch. Voor een posterformaat je standaard frames te vinden, typt u 18 inch met 24 inch of 24 inch met 36 inch, en klik op de knop "OK".

3 Druk op de "Ctrl" toetsen "V" op uw toetsenbord om te plakken op de foto. Sleep het op zijn plaats in het midden van de poster.

4 Klik op de "Text" tool, die eruit ziet als een "A" Plaats de cursor op de top van de poster en typ de titel van de film. Beweeg je cursor naar beneden onder de afbeelding en typ meer informatie, zoals de release datum, cast lijst, naam directeur en het theater het spelen van de film.

5 Klik op de "Penseel" tool, selecteer het grote plein borstelkop en kies een verf kleur van de "Color Picker." Teken een ontwerp in de witte ruimte van de poster die gepaard gaat met de film, zoals planten of een schuur.

Met behulp van Photoshop

6 Open Photoshop, klikt u op "File" en selecteer "Nieuw." Noem het bestand "filmposter" en stel uw gewenste afmetingen en klik op de knop "OK".

7 Open het menu "Bestand" weer, klik op "Open" en blader naar een foto te gebruiken voor de poster. Dubbelklik op het bestand, dat wordt geopend in Photoshop. Houd de toets "Shift", sleept u het bestand zodat het wordt zweefde over de box "filmposter". Laat de "Shift" toets en de muis knop en de foto verschijnt op de poster. Sleep het naar plek met uw cursor.

8 Klik op de "Type" tool, die eruit ziet als een "T" en selecteer een lettertype, kleur, positie en grootte van de werkbalk aan de bovenkant van de pagina. Plaats uw cursor op de filmposter doos en voeg de naam van de film en andere details aan de poster.

9 Geef de poster een gekleurde achtergrond door te dubbelklikken op de linker boven vak van de "Color Picker ', dat is de twee overlappende gekleurde vierkantjes op het" Tools "palet. Selecteer een achtergrondkleur en klik op "OK". Klik op de "Emmertje" tool en klik in de witte ruimte van de poster, die zich vult met de achtergrondkleur achter het beeld en tekst.

Met behulp van Publisher

10 Open Publisher en klik op "Blank Publications." Dubbelklik op de optie "Print". Dit opent een leeg 18-inch met 24-inch pagina op de Publisher werkruimte. Om poster grootte te veranderen, pull down het menu "Bestand", klik op "Pagina-instelling" en kies nieuwe dimensies.

11 Klik op de "tekstvak" tool, die eruit ziet als een "A" op een index-kaart aan de linkerkant van het scherm. Teken een tekstvak aan de bovenkant van de poster, typ de kop van de poster, zoals "One night only!" Of "Een nieuwe dubbel-functie!" Markeer de tekst en gebruik de werkbalk aan de bovenkant van de pagina om het te veranderen tekst uiterlijk.

12 Maak een ander tekstvak lager op de poster om informatie over de film toe te voegen, zoals de titel, cast, crew, de data van de voorstellingen en de locatie van het theater.

13 Open het menu "Invoegen", klikt u op "Picture" en selecteer Blader naar uw filmposter foto en dubbelklik op de bestandsnaam "Uit bestand."; het beeld op de poster. Sleep het naar plek met uw cursor.

14 Voeg een ontworpen grens tot aan de poster om het een in het oog springend design te geven door te klikken op de link "Publicatie Design" op de "Publication Designs" venster aan de linkerzijde van het scherm. Blader door de grens ontwerpen, zoals sterren, lijnen, bloemen en pijlen. Dubbelklik op een rand en het wordt automatisch toegevoegd aan de affiche.

Hints

  • Meest elementaire thuis printers kunnen niet afdrukken verwerken op iets groter dan een 8 1/2-inch met 11-inch standaard formaat kopieerpapier. Als uw filmposter groter zijn dan dit zal zijn, moet u uw bestanden naar een drukkerij. Printers kunt uw poster af te drukken op materiaal zou je niet in staat zijn om in een goedkope kleine printer, zoals schuim boord, vinyl en plastic.
  • Als u uw film poster te baseren op een echte film, loopt u het risico van schending van het auteursrecht lopen, vooral als u uw poster te gebruiken in een openbare plaats of op het internet. Een manier om dit te vermijden is om je eigen posters te maken van je eigen film ideeën. Als je echt wilt een reeds gemaakte film gebruiken voor uw poster, overwegen contact studio van de film, hoewel het een lange tijd voor een vertegenwoordiger om te reageren kan duren.