Wat zijn de kenmerken van Microsoft Works?

Wat zijn de kenmerken van Microsoft Works?


Als u op zoek bent naar een voordelig geprijsde software die u toelaat om documenten te maken, het plannen van uw planning en het beheer van uw contacten, uw keuzes omvatten Microsoft Works 9. Dit product is compatibel met Windows XP en Windows Vista. Om het uit te voeren, zult u een monitor nodig met een resolutie van minimaal 1024 pixels bij 768 pixels. Bestudeer de functies van Microsoft Works te bepalen of het voldoet aan uw behoeften.

Tekstverwerking

Microsoft Works kan het best bekend als een tekstverwerker. De software stelt u in staat om brieven, cv's, wenskaarten en andere documenten te creëren. Het bevat sjablonen die u kunt aanpassen en een woordenboek om uw spelling te controleren. Een mail merge-functie maakt het gemakkelijk om uitnodigingen af ​​te drukken op een feestje of stuur een nieuwsbrief naar uw kerk groep.

Organisatie

De spreadsheet hulpmiddel opgenomen in Microsoft Works 9 kunt u een persoonsgebonden budget of plan home improvement projecten te ontwikkelen. Spreadsheets gemaakt in Works 9 zijn compatibel met Microsoft Excel. Takenlijsten en sjablonen in het Works-projecten hulpmiddel helpt u uw projecten te organiseren. De software bevat ook het bijhouden van gereedschappen.

Planning en Contacten

U kunt agenda's maken in Microsoft Works 9 en koppelen tot 32 schema's, zodat u potentiële conflicten te anticiperen. Importeer een kalender op de website van uw favoriete sportteam om zijn games op je agenda te zetten. U kunt ook een database van de contactinformatie voor uw familie en vrienden te maken.

RAM en ruimtevereisten

U moet 256 MB RAM of meer Microsoft Works 9 op Windows XP draaien. Zorg ervoor dat u 1 GB RAM of meer voor Windows Vista Home Basic. U krijgt 1,5 GB RAM of meer voor Windows Vista Home Premium, Business of Ultimate nodig.

Om de software op Windows XP installeren, moet u 470MB beschikbare schijfruimte. Dat bedrag stijgt tot 860MB voor Windows Vista.