Hoe kan ik een Acer Laptop Reset

Hoe kan ik een Acer Laptop Reset


Notebook computers kan prachtig zijn apparaten, behalve wanneer de noodzaak om op te lossen ontstaat. Acer laptops zijn niet anders. Een snelle manier om veel problemen met een Acer laptop met Windows op te lossen is om het terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Resetten van uw Acer laptop naar de fabrieksinstellingen kan langzame werking, register problemen, virus problemen en spyware problemen te elimineren. Wat meer is, kan een factory reset van uw laptop op de noodzaak van een volledige herinstallatie van Windows te verminderen.

instructies

1 Back-up van alle gegevens die nodig zijn om een ​​extern apparaat, zoals een schijf, flash drive of harde schijf

2 Zorg ervoor dat alle programma's zijn afgesloten en sluit de Acer laptop.

3 Maak alle externe hardware zoals een externe harde schijf of printer.

4 Druk op de knop om uw Acer laptop op te starten.

5 Druk op 'Alt-F10 "op uw toetsenbord wanneer het scherm Acer verschijnt aan het begin van de boot-up proces. Wacht even terwijl Windows laadt de reset-bestanden.

6 Selecteer "Systeemherstel van fabrieksinstellingen" in het venster van Acer eRecovery Management.

7 Klik op "Next" op het volgende scherm om verder te gaan. Klik op "Next" op de volgende bestemming informatie venster. Dit zal pop-up een bericht met de mededeling dat het resetten van uw Acer laptop alle gegevens wissen en het herstel van de laptop naar de originele instellingen en configuratie.

8 Klik op "OK" in het bericht venster om verder te gaan met het resetten van uw Acer laptop.

9 Wacht terwijl uw Acer laptop wordt teruggezet naar de fabrieksinstellingen.

Hints

  • reset nooit een laptop met gegevens die u nodig hebt te houden als het resetten worden alle huidige gegevens te verwijderen.