Hoe te wissen Web Browser Geschiedenis - Firefox op een Mac

Hoe te wissen Web Browser Geschiedenis - Firefox op een Mac


Zo bent u op het werk en je geweest bent op zoek naar een nieuwe baan. Of misschien heb je gedaan wat online winkelen tijdens uw downtime op het werk. Wat ook het geval is, is het een goed idee om de geschiedenis te wissen in uw webbrowser wanneer u een computer op het werk. Het wissen van de browsegeschiedenis wordt voorkomen dat anderen kunnen zien welke websites u hebt bezocht - altijd een goede zaak in het kantoor, waar sommige werkgevers boos als je zo veel als check uw persoonlijke e-mailaccount, terwijl op de baan. Blijf lezen om te leren hoe de browser te wissen voor iedereen die het gebruik van Firefox op een Mac-computer.

instructies

1 Begin met het openen van de Firefox-webbrowser op uw computer. Dubbelklik op het pictogram op het bureaublad, net alsof u surfen op het internet of in te loggen op uw e-mail te controleren.

2 Zodra de Firefox webbrowser geopend is, moet u de surfgeschiedenis te wissen. U kan het proces van het wissen van de browsegeschiedenis op uw computer door te kijken naar de bovenkant van het scherm te starten. U vindt er diverse menu-items te zien. Klik op 'Extra'.

3 Wanneer u klikt op 'Extra', een drop-down menu zal verschijnen. Beweeg je muis naar beneden om "Clear Private Data" en klik op.

4 Vervolgens zal er een dialoogvenster verschijnen. U kunt kiezen welke items u wilt verwijderen uit uw Firefox-browser. U wilt "Browsing History", "Download History," selecteer "Saved Vorm en zoekgeschiedenis ',' Cache 'en' authentiek verklaarde Sessions." Klik vervolgens op "Clear Private Data Now."

5 Gefeliciteerd! Je hebt de browsegeschiedenis voor Firefox op uw Apple-computer gewist. Wis de browsegeschiedenis op uw web browser op een regelmatige basis. U moet dit doen aan het eind van de werkdag, kort voordat u het kantoor verlaat of vóór het verlaten van uw bureau voor een langere periode van tijd.