Problemen met Kindle Problemen met het scherm

Problemen met Kindle Problemen met het scherm


De Kindle is een e-book reader ontwikkeld en geproduceerd door Amazon. Het stelt gebruikers in staat om te winkelen voor, downloaden en lezen boeken, kranten, tijdschriften en andere digitale content. Drie modellen zijn momenteel beschikbaar - een Wi-Fi-enabled 6-inch editie, een Wi-Fi en 3G-enabled 6-inch editie, en een Wi-Fi en 3G-enabled 9,7-inch editie. Een verscheidenheid van het scherm problemen kunnen de Kindle, elk teisteren met een aantal mogelijke oorzaken.

Scherm bevroren is of niet reageert

Als de Kindle scherm bevriest of het apparaat niet meer reageert, kan een lage acculading worden de schuld. Om het probleem op te lossen, sluit u de Kindle in een netvoeding en zorgen voor het opladen door te controleren of het lampje brandt. Wacht twee minuten en probeer u het apparaat opnieuw. Als het probleem niet is opgelost, koppelt u de Kindle en reset door ingedrukt te houden van de uit-knop 20 seconden.

Lijnen op het scherm

De Kindle apparaat kan af en toe worden beïnvloed door elektromagnetische interferentie, die kan leiden tot lijnen op het scherm verschijnen. Poging om het probleem op te lossen door het ingedrukt houden van de uit-knop 20 seconden en dan loslaten, waardoor de Kindle reset en kunnen het probleem op te lossen. Het scherm kan ook defect zijn als lijnen verschijnen, in welk geval uw Kindle kan reparatie of vervanging nodig. Kindles verkocht door Amazon zijn bedekt met een jaar beperkte garantie, volledige details van die beschikbaar zijn via de support sectie van de website van Amazon.

Screen Niet Roterende

Als de Kindle-scherm niet draait zoals het hoort bij de oriëntatie wijzigingen van het apparaat, schermrotatie mag niet worden ingeschakeld. Druk op de Text-toets (het toont een grote A naast een kleinere A) om te controleren of het scherm correct draait. Zorg ervoor dat de optie "auto" is geselecteerd en controleer de Kindle batterij sterkte. Als het probleem aanhoudt, tikt "Thuis" en vervolgens "Menu" en selecteer "Instellingen" en vervolgens "Menu." Kies "Restart."

Andere schermen oplossen

Neem contact op met Amazon direct voor hulp bij andere schermen oplossen. Gebruik de link 'Contact' aan de rechterzijde van de website Kindle Ondersteuning (amazon.com/gp/help/customer/display.html/ref=hp_left_ac?ie=UTF8&nodeId=200127470). De Kindle Customer Service Q & A Forum (amazon.com/forum/kindle%20customer%20service%20q%20and%20a? Encoding = UTF8 & ref = hp_kindle_ss_csforum) is ook een nuttige bron voor het oplossen van problemen. Als het scherm problemen zijn niet veroorzaakt door een ongeval, misbruik, verwaarlozing, brand, ongeoorloofd gebruik, wijzigingen, reparaties of andere externe oorzaken - en u het apparaat kocht in het afgelopen jaar - kunt u in staat te zijn het vast of gerepareerd onder de Kindle One-jaar beperkte garantie. U kunt de garantie die van toepassing is op uw Kindle model op de voorwaarden, garanties en bekendmakingen pagina op amazon.com/gp/help/customer/display.html/ref=hp_left_ac?ie=UTF8&nodeId=200144520 vinden - contact op met de klantenservice van Amazon voor specifieke instructies.