Hoe maak Color Smileys in Chat

U kunt fleuren een tekst gesprek met gekleurde smileys. Gele smiley gezichten zijn beschikbaar met de meeste instant messaging-diensten, maar u kunt kleur die je hebt gemaakt of opgeslagen op uw computer te uploaden. Dan kunt u deze gekleurde smiley gezichten te voegen in een gesprek naar uw vrienden of familie hoe je je voelt tonen. Aangepaste emoticons kan elke kleur smiley je wilt en kan worden gewijzigd op elk moment.

instructies

Het creƫren van Smileys

1 Open een tekenprogramma op uw computer, zoals Paint of InDesign.

2 Teken een cirkel op het scherm en vul deze met de kleur "verf" wilt u het gezicht van de smiley's te maken. Teken de ogen en de mond met een kwast. Snijd de afbeelding met het bijsnijden rond de cirkel om het rond te maken, of laat het op de vierkante achtergrond.

3 Klik op "File" en kies "Opslaan als" in het menu als je smiley is voltooid. Sla de afbeelding op een bureaublad of een map, zoals "Mijn afbeeldingen" voor een gemakkelijke toegang. Het beste is om het op te slaan in GIF-of JPEG-formaat.

uploaden Smileys

4 Meld u aan bij uw instant messaging service.

5 Klik op de "Tools" of "Opties" menu voor toegang tot uw emoticons. Klik op "Add" of "Customize" en gebruik het dropdown-menu om uw gekleurde smileys uploaden van uw map "Mijn afbeeldingen" of desktop.

6 Sla de wijzigingen op, en je zal de gekleurde smileys in uw emoticons toolbar vinden.