Hoe maak je een wachtwoord beveiligde PDF eBook Maak

Hoe maak je een wachtwoord beveiligde PDF eBook Maak


Het PDF-formaat is populair voor eBooks omdat het toont afbeeldingen en tekst consequent op meerdere platformen. Beveiligd met een wachtwoord, of gecodeerd, eBooks ervoor te zorgen dat alleen degenen die toestemming om het eBook te bekijken moet in staat zijn om het PDF-bestand te openen. Met behulp van een tekstbestand van een programma zoals Microsoft Word of een pagina-indeling bestand vanuit een programma als Adobe InDesign, kunt u een met een wachtwoord beveiligde PDF eBook op verschillende manieren te creëren.

instructies

1 Ga online naar een met een wachtwoord beveiligde PDF eBook te creëren door te registreren voor BCL Premium Online service, een gratis dienst vanaf april 2010. Log in en klik op de optie "Maak een PDF." Upload een bestand naar het systeem en selecteer de optie "Security". Voer een wachtwoord in het tekstveld en druk op "Convert" om de PDF te maken. BCL Premium zal het met een wachtwoord beveiligde PDF e-mail naar uw adres.

2 Gebruik Adobe Acrobat, een PDF maken en bewerken van het programma, een met een wachtwoord beveiligde PDF eBook te creëren. U kunt een PDF uit veel verschillende soorten document in Acrobat te creëren. Ga naar het menu "Advanced", selecteer "Beveiliging" en markeer "Password Protect." Dit opent een pagina met instellingen waar u het wachtwoord kunt invoeren en geef het niveau van beveiliging u wilt op de eBook.

3 Gebruik het menu "Print" in de toepassing waarin u het eBook samengesteld om het document als een versleuteld PDF eBook te slaan. De optie is inbegrepen voor Mac OS X-gebruikers. Echter, Windows-gebruikers moeten downloaden en installeren van de gratis versie van CutePDF (of een soortgelijk programma), die zichzelf installeert op het subsysteem printer van de computer. Om deze optie te gebruiken, opent u het menu "Afdrukken" in elke toepassing, selecteer "PDF" en markeer "Opslaan als PDF." Druk vervolgens op de knop "Security Options" om een ​​wachtwoord voor het e-boek te voeren.