Hoe kan ik informatie toevoegen aan een PDF-bestand

Hoe kan ik informatie toevoegen aan een PDF-bestand


Het omzetten of afdrukken van bestanden naar PDF kunnen ze worden gezien bij mensen die niet de originele software waarmee het oorspronkelijke bestand is gemaakt zou kunnen hebben. Als documenten worden gedeeld door medewerkers en vrienden, kunt u een behoefte om informatie aan het PDF-bestand toe te voegen zonder het eigenlijke document te bewerken hebben. Dit artikel zal verschillende manieren om informatie toe te voegen aan een PDF-bestand uit te leggen.

instructies

Hoe kan ik informatie toevoegen aan een PDF-bestand Sectie Properties

1 Start het PDF-bestand waaraan u tekst wilt toevoegen.

2 Klik eenmaal op het "File" menu-optie.

3 Hoe kan ik informatie toevoegen aan een PDF-bestand

Klik eenmaal op de optie "Eigenschappen".

4 Hoe kan ik informatie toevoegen aan een PDF-bestand


Klik op het tabblad "Beschrijving" in het vak Eigenschappen om document details toe te voegen. Gebaseerd op het oorspronkelijke programma waarvan het PDF-bestand is gemaakt, een deel van de informatie wordt vooraf gevuld. Opmerking in het voorbeeld foto die het originele document is gemaakt op Microsoft Word. Op het tabblad beschrijving, kunt u de titel, auteur en het onderwerp van het PDF-bestand te wijzigen, evenals het toevoegen van nieuwe informatie op het gebied zoekwoorden.

5 Klik op de knop "OK" om uw aanvullingen en wijzigingen op te slaan.

Hoe kan ik informatie toevoegen aan de kop- en voetteksten Delen van een PDF-bestand

6 Start het PDF-bestand waaraan u tekst wilt toevoegen.

7 Klik eenmaal op de "Document" menu-optie.

8 Hoe kan ik informatie toevoegen aan een PDF-bestand

Klik eenmaal op de optie 'Koptekst en voettekst ".

9 Hoe kan ik informatie toevoegen aan een PDF-bestand


Gebruik de box "toevoegen Koptekst en voettekst 'om informatie toe te voegen aan de boven- en onderkant van uw PDF-bestand. De kop- en voettekst afdelingen zijn verdeeld in drie delen die elk: links, midden en rechts. Deze functie is vrij robuust voor zover het bedrag van de controle je hebt over de tekst en informatie toe te voegen. U kunt de kop- en voettekst marges, evenals het lettertype, de grootte en kleur van de tekst aan te passen. U kunt de datum en het paginanummer toe te voegen, als goed. In de buurt van de bodem van de doos, zult u merken dat u kunt een voorbeeld van hoe de tekst eruit zal zien op het document in de kop- en voettekst.

10 Hoe kan ik informatie toevoegen aan een PDF-bestand


Pas het paginanummer en de datum verschijnen, indien van toepassing. Klik eenmaal op de link "Pagina nummer en de datum Format". Vanuit dit venster kunt u het paginanummer en de datum formats te veranderen. Zie het voorbeeld. Merk op dat de datum wordt vermeld als '2/4', maar het kan worden veranderd naar de lijst als "2/4/09" of "4 februari 2009." Het paginanummer wordt vermeld als "1", maar kan worden ingesteld op "1 van 4"

11 Hoe kan ik informatie toevoegen aan een PDF-bestand


Klik op de knop "OK" om uw aanvullingen en wijzigingen op te slaan. Raadpleeg het voorbeeld voor een idee van hoe de voettekst eruit zal zien op uw PDF-bestand.

Hoe kan ik informatie toevoegen aan een PDF-bestand als een bijlage

12 Start het PDF-bestand waaraan u tekst wilt toevoegen.

13 Klik eenmaal op de "Opmerkingen" menu-optie.

14 Klik eenmaal op de optie 'Opmerkingen en markeringen Tools ".

15 Hoe kan ik informatie toevoegen aan een PDF-bestand

Klik eenmaal op de "Bevestig een bestand als een reactie" optie.

16 Klik eenmaal op het gebied van de PDF waar u het bestand wilt koppelen.

17 Hoe kan ik informatie toevoegen aan een PDF-bestand

Kies het bestand uit de box "Attachment toevoegen". Je kunt bladeren door en kies een opgeslagen bestanden. Houd uw publiek in gedachten. Bijvoorbeeld, als u van plan bent om een ​​Microsoft Word- of Excel-document te bevestigen, er zeker van dat de anderen die het bestand zal weergeven over de juiste software om dat te doen. Denk aan het omzetten van de geplande bijlagen om PDF-bestanden voorafgaand aan toe te voegen.

18 Hoe kan ik informatie toevoegen aan een PDF-bestand


Uit de doos "File Attachment Properties", kies het uiterlijk van het pictogram dat de bevestiging zal vertegenwoordigen. U kunt de kleur van het pictogram te veranderen van dit vak, als goed. Nadat u de bijlage heeft geüpload, kunt u het verplaatsen naar een andere plaats door eenmaal te klikken en de muisknop ingedrukt op het icoon te slepen rond het PDF-bestand.

19 Hoe kan ik informatie toevoegen aan een PDF-bestand


Klik één keer op het icoontje bestandsbijlage om het te bekijken. U kunt het bestand bijlage verwijderen door met de rechtermuisknop eenmaal op het pictogram te klikken en vervolgens op de Delete-toets.

20 Zorg ervoor om de wijzigingen in uw PDF na het toevoegen van het bestand als bijlage op te slaan.

Hoe kan ik informatie toevoegen aan een PDF-bestand met behulp van het gereedschap Notitie

21 Start het PDF-bestand waaraan u tekst wilt toevoegen.

22 Klik eenmaal op de "Opmerkingen" menu-optie.

23 Klik eenmaal op de optie 'Opmerkingen en markeringen Tools ".

24 Klik eenmaal op de optie 'Sticky Note ".

25 Hoe kan ik informatie toevoegen aan een PDF-bestand

Klik eenmaal op het gebied van de PDF waar u de Sticky Note bevestigen. Dit zal de plek op de PDF met een gele callout met een stippellijn die leidt tot een tekstvak met een gele rand te markeren.

26 Tekst invoegen in het tekstvak met de gele rand. U kunt de grootte van het vak aan te passen door te klikken op een van de hoeken, houdt u de muisknop ingedrukt en te slepen. Zodra je ergens buiten het tekstvak klikt, zal het verdwijnen. Alleen de gele callout zichtbaar. Om de tekst in de Sticky Note te bekijken, klikt u eenmaal op het pictogram. Net als bij het pictogram File Attachment, kunt u het Sticky Note pictogram verplaatsen naar een andere plaats op het PDF-bestand. Klik één keer en houd de muisknop ingedrukt op het icoon te slepen rond het PDF-bestand.

27 Zorg ervoor om de wijzigingen in uw PDF na het toevoegen van het bestand als bijlage op te slaan.