Hoe maak je een Craigslist Ad Build

Met Craigslist, een online geclassificeerd-advertentie website, kunt u een breed publiek te bereiken gratis. Craigslist stelt u in staat om advertenties te maken voor alles van banen, om producten te koop, om persoonlijke verbindingen. Craigslist gebruikers kunnen deze advertenties zoeken op het web. Een Craigslist ad maakt het gemakkelijk om reclame te maken en nog eenvoudiger voor potentiële klanten of geïnteresseerden contact met u opnemen via e-mail.

instructies

1 Navigeer naar de Craigslist startpagina en klik op de plaats waar u wilt uw advertentie te plaatsen.

2 Klik op "Post naar advertentiemarkt."

3 Klik op een categorie die het beste beschrijft het type advertentie dat u een bericht verzendt. Opties variëren van services, om items te koop, om persoonlijke advertenties.

4 Klik op de knop "I Will zich aan deze richtlijnen", als daarom wordt gevraagd. Klik op een sub-categorie voor uw advertentie, als daarom wordt gevraagd.

5 Vul het ad posting tekst. U moet een titel voor uw advertentie, een locatie waar u adverteert en een beschrijving van wat u adverteert.

6 Typ uw e-mailadres in het "Antwoord aan" box. Vul in elke gewenste aanvullende informatie. Zo zal vacatures vereisen dat u de compensatie voor de positie aangeboden op te geven. Voor verkoop zal advertenties die u nodig heeft om een ​​lijst van een prijs voor een item.

7 Klik op 'Doorgaan' als u klaar bent. Craigslist zal een bevestigings e-mail te sturen naar het e-mailadres dat u heeft opgegeven. Klik op de link in de e-mail om te bevestigen dat u de advertentie. Craigslist zal dan uw advertentie te plaatsen op de site.