Hoe kan ik een Brother laserprinter oplossen

Hoe kan ik een Brother laserprinter oplossen


Brother biedt een breed scala van producten, met inbegrip van draagbare scanners, naaimachines, schrijfmachines, faxapparaten en printers. Brother biedt verschillende stijlen van de kleurenprinters en zwart-wit laserprinters voor zakelijke en thuisgebruik. Als u uw Brother laserprinter oplossen, u niet alleen meer informatie over uw printer, maar je kunt geld besparen op reparaties.

instructies

Papier laden Problems

1 Verminder de hoeveelheid papier die u in de papierlade van de printer Als uw printer heeft problemen met het laden van papier. Zorg ervoor dat u het papier recht te houden in de lade. Probeer het verwijderen van de stapel papier, het draaien van de stapel, dan zetten het terug in de papierlade.

2 Fix papier zit vast in lade 1 en lade 2 van uw Brother-printer door het verwijderen van de lade. Trek het vastgelopen papier langzaam met beide handen. Draai de knop met de klok mee aan de rechterzijde van de printer naast het papier, als u problemen uittrekken van een klein stukje papier te hebben. Plaats papier onder de maximum markering, die eruit ziet als een omgekeerde driehoek, en schuif de papiergeleiders aan het papierformaat aan terwijl u de blauwe ontgrendeling. Zet de papierlade stevig in de printer en open en sluit de printer aan de voorzijde om verder te gaan met afdrukken.

3 Controleer of u de kabel aangesloten op de printer, als het niet wordt afgedrukt. Ook, zorg ervoor dat u de juiste printerdriver is geselecteerd in de printersoftware.

Achter Paper Jam

4 Open de voorklep van uw Brother-printer door op de ontgrendelingsknop aan de rechterzijde.

5 Verwijder de drumkit, die de toner cartridge door te trekken naar u toe omvat. Plaats de drumkit voorzichtig op keukenpapier of een doek voor het geval u wat toner morst. Vermijd het aanraken van een van de elektroden op de vergadering, omdat dit uw printer met statische elektriciteit kan beschadigen.

6 Trek het vastgelopen papier uit de voorzijde van de printer langzaam met beide handen.

7 Open de uitvoerlade aan de achterkant van uw printer, duw de blauwe lipjes naar beneden op de linkerkant en de rechter. Duw de hendels aan beide kanten en open de klep verwijdering vastgelopen papier.

8 Trek het vastgelopen papier en sluit de klep verwijdering vastgelopen papier en de uitvoerlade. Plaats de drumkit door het indrukken van het stevig in de printer. Sluit de voorklep van uw Brother-printer, ga dan verder met afdrukken.

Print Problems

9 Gebruik een USB-kabel of parallelle interface-kabel voor uw Brother-printer tot een lengte van 6 voet. Als uw kabel 6 voeten overschrijdt, kan de printer wartaal onverwachts af te drukken.

10 Controleer en zorg ervoor dat u het juiste printerstuurprogramma geselecteerd als standaardprinter als je vuilnis afdrukken merken.

11 Sluit uw printer rechtstreeks op uw computer, als je ziet uw drukwerk printer afval. Dit kan gebeuren wanneer u uw printer is aangesloten op een geschakeld tussen interfaces of een haven gedeeld met een scanner of een ander opslagmedium, zoals een externe harde schijf.

Hints

  • Als je ziet "ERROR ###" op uw Brother-printer, zet de printer uit, zet de printer na een paar seconden. Deze procedure moet de fout te wissen. Als dit niet gebeurt, moet u een Brother-dealer voor assistentie bellen.