String Lengte Limit in Python

Computer programmeertalen winkel tekst en getallen als strings, lijsten van karakters en getallen. Wanneer je een string in Python te creëren, je code, zodat de computer die uiteindelijk het programma zal de tekst op de juiste wijze te vertalen loopt. Python niet een limiet instellen op de lengte van de string, maar u kunt beperkingen op afzonderlijke strings op te leggen wanneer u de code schrijft.

Python Strings

Een Python letterlijke tekenreeks drukt de exacte tekst die tussen enkele of dubbele aanhalingstekens, zoals "Steek het subtotaal hier. ' Python omvat ook een aantal "escape" symbolen die aangeven het programma moet een bepaald stukje tekst anders te behandelen: 'b.' '\ B' in een string stuurt de computer te backspace, niet naar de letter af te drukken Als de string is niet een letterlijke - er zijn vele vormen van snaar - dan loopt het programma doet de tekst niet precies te herscheppen.

repr

Repr is een Python module die grenzen stelt aan de lengte van de snaren om te voorkomen dat het creëren van enorm lange. Repr.maxstring, bijvoorbeeld, zet een standaard limiet van 30 tekens - u kunt de standaard aan te passen - op een willekeurige reeks het van toepassing is. Repr.maxlong grenzen integer strings om een ​​standaard van 40, dropping overtollige nummers uit het midden van de sterke. Met behulp van Repr kan problemen veroorzaken: Wanneer u een tekenreeks in te korten, te ontsnappen symbolen gemangeld worden.

Line Length

Bij het schrijven van regels code, houd ze maximaal 79 tekens, zelfs als u werkt met een veel langere tekenreeks. Oudere apparaten zullen niet omgaan met regels van meer dan 80 tekens. De standaard lijn-wrap als ze geconfronteerd met een langere lijn zal de visuele structuur van de code te verstoren, waardoor het moeilijker om te volgen dan wanneer je code voor een regeleinde. Als u tekenreeksen loopt langer dan 80 lijnen, u het behoud van de visuele structuur beste als je code voor een lijn pauze na 72 tekens.

Aaneenschakeling

In tegenstelling tot sommige programmeertalen, als je eenmaal een string in Python te creëren, de waarde wordt vast. U kunt een andere waarde te creëren door aaneenschakeling, de leiding van de computer waarop de code om twee strings te combineren in een langere reeks. Een nadeel hiervan is dat als een programma veel aaneenschakeling vereist, dit vertraagt ​​het programma. Systemen architect Oliver Crow zegt op zijn website dat Python heeft zes methoden voor het aaneenschakelen van code en beveelt het creëren van een pseudofile - een Python bestand dat fungeert als een grotere reeks - als de meest efficiënte van de zes voor het aaneenschakelen lange slierten.