Hoe maak je een website met Freeware kopiëren

Hoe maak je een website met Freeware kopiëren


Gedownloade websites kan nuttig zijn voor de hand, ontwerp tips of zelfs later te bekijken als je geen verbinding met het internet. Een goede freeware programma zal meestal alle relevante, niet-dynamische delen van een website te downloaden en cache ze in uw computer voor later gebruik. Mensen die gratis software te gebruiken om de pagina's gewoon downloaden moet ervoor zorgen dat de pagina-elementen zijn op een plek waar ze kunnen worden gelokaliseerd en later verwijderd.

instructies

1 Download en installeer de software. U kunt programma's HTTrack zoals Website Copier, Website Extractor, GetLeft of BackStreetBrowser vinden door het doen van een zoekopdracht naar "freeware" en "kopiëren websites."

2 Selecteer een locatie voor uw website te downloaden. Dit moet een gemakkelijk te onthouden locatie op uw computer, zoals een nieuwe map in je "Mijn documenten" hoofdmap.

3 Ga naar de pagina die u wilt downloaden, of voer de URL in het programma. Selecteer om te worden gedownload.

4 Open het error log-bestand om ervoor te zorgen dat er geen problemen voorgedaan. Lees de online software documentatie filters die je download programma kan doorverwijzen naar andere websites of andere problemen veroorzaken aan te passen.

Hints

  • Beperk het downloaden van kleine sites. Veel grote websites zal enorme aantallen pagina's, en je mag niet willen om ze allemaal te downloaden. Lees de software documentatie om te bepalen hoe u uw programma om alleen de sites die u wilt krijgen instellen.
  • Verwijder uw bestanden regelmatig. Dit zal uw harde schijf te houden van wordt verbruikt, en de risico's die u op zoek bent naar de oude webpagina's opgeslagen in het geheugen van uw computer te verminderen. Probeer te voorkomen dat ingewikkelde websites met veel Flash-animaties of Javascript. De meeste download programma's niet zo goed werken met beide talen.