Hoe maak Craigslist gebruiken Uw e-mailadres

Standaard Craigslist beschermt uw echte e-mailadres met behulp van een anonieme craigslist adres in uw berichten, die doorverwijst naar uw echte. Hiermee kunt u e-mail van uw advertentie te ontvangen zonder zorgen uw e-mail krijgt geoogst door spammers. Echter, sommige e-mail diensten lijken te redirects filteren Craiglist, zodat je misschien liever uw echte, of een gratis, web-based 'wegwerp' adres. Deze optie is beschikbaar wanneer u uw Craigslist bericht te creëren.

instructies

1 Log in op craigslist.com, gaat u naar de sectie waar u uw advertentie te plaatsen en op de rechterbovenhoek van het scherm klikt u op "post". U kan worden gepresenteerd categorie-specifieke vragen om een ​​beperking van het doel van uw advertentie, zodat hun antwoorden dienovereenkomstig naar de advertentie creatie pagina te gaan.

2 Klik op "Show" onder de verklaring die zegt "Reply-to: [uw e-mail]." Dit maakt uw e-mail scherm, in plaats van een anonieme één.

3 Stel uw e-mail via het venster samenstelling, en klik vervolgens op "Doorgaan."

4 Controleer uw post, en klik op "Doorgaan" op de pagina voor het bewerken en accountverificatie pagina. Als de site vraagt ​​uw telefoonnummer voor verificatie invoeren en voer vervolgens de geautomatiseerde stem / tekst code verzonden naar uw telefoon.

5 Voer de grafische tekst in het veld, dat is de definitieve bevestiging voor uw advertentie, compleet met uw e-mailadres, gaat live.