Hoe maak je een webpagina met de Wizard Publiceren FrontPage publiceren

Als uw internetprovider geen ondersteuning voor Microsoft FrontPage extensies (vraag uw ISP), kunt u de wizard Web Publishing gebruiken om te uploaden (publiceren) uw pagina's op het internet. De wizard Web Publishing is beschikbaar op de FrontPage-installatie-cd. Deze instructies gebruiken FrontPage 97.

instructies

1 Start de Web Publishing wizard en klik op de knop Volgende in het eerste scherm.

2 Klik op de knop Bladeren mappen om de bestanden te uploaden te vinden. Zorg ervoor dat de deSubmappen vakje aangevinkt is als u alle mappen op de webpagina directory bevatten. Klik op Volgende.

3 Selecteer een webserver te publiceren om uit de lijst; klik op de knop Nieuw om uw eigen ISP toe te voegen aan de lijst.

4 Typ een naam voor uw server, zoals Smith persoonlijke website, in het eerste vak.

5 Selecteer Andere Internet Provider uit het tweede vak als uw ISP niet in de lijst. Klik op Volgende.

6 Voer het adres van de website, http://www.isp.com/~smith zoals in het vak op de volgende pagina. Klik op Volgende.

7 Maak verbinding met het internet met behulp van de optie Dial-Up Networking. Klik op Volgende.

8 Klik op de knop Voltooien nadat de computer controleert uw verbinding. Wanneer voltooid, zal de wizard u laten weten dat uw website is overgedragen.

9 Nadat de pagina is geladen, een bezoek aan de site met behulp van uw gewone webbrowser en een alternatieve webbrowser (bijvoorbeeld, bekijk de site in zowel Netscape en Internet Explorer). Double-check banden, kleuren en afbeeldingen.

Hints

  • Bij het uploaden, moet u alle foto's, achtergronden of andere bestanden die worden gebruikt in de Website bevatten.
  • Als uw internetprovider ondersteunt FrontPage extensies, zie "Hoe maak je een webpagina publiceren met de FrontPage Publishing Wizard" naar uw site te uploaden.