Hoe maak je een berichtje publiceren als het eenmaal werd gered op Facebook

Hoe maak je een berichtje publiceren als het eenmaal werd gered op Facebook


Facebook notities kunt u snel documenten met uw hele lijst vrienden te delen. Of het nu een geboorteaankondiging voor uw pasgeboren baby of een snelle nota aan vrienden detaillering uw laatste nieuws, een notitie communiceert snel en duidelijk. Facebook geeft u de mogelijkheid om notities op te slaan als concept, zodat u ze later kunt afmaken en post ze aan uw muur voor uw vrienden te zien. Het is een eenvoudige taak om te navigeren naar de sectie ontwerpen van uw notities-interface om te voltooien en publiceren van een opgeslagen notitie.

instructies

1 Meld u aan bij uw Facebook-account en klik op de naam van de Facebook-startpagina. Het is te vinden op de linkerkant van de pagina en zal u direct naar uw profielpagina.

2 Klik op "Notes", dat is een van de opties gevonden onder je profielfoto. Selecteer vervolgens "Drafts," vinden onder de "Notes" rubriek.

3 Selecteer de opgeslagen nota van de lijst van de ontwerpen. De interface toont de titel van de nota, de datum waarop het werd geschreven en de eerste paar regels voor identificatie. Als u op de titel van de nota de notitie te openen in een bewerkbare interface.

4 Maak de nodige wijzigingen aan de opgeslagen noot. U kunt ook foto's en tag vrienden toe te voegen in de notitie. Wanneer u klaar bent om te publiceren bent, selecteert u "Preview" om te zien hoe het eruit zal zien wanneer gepubliceerd op de muren van uw vrienden. U kunt dan terug te gaan en de notitie te bewerken moet je nodig hebt om.

5 Klik op 'Publiceren' wanneer je klaar bent om de opgeslagen notitie te publiceren bent. Niet alleen zal dit een kopie van de nota's op te slaan op uw profiel, zal het de nota aan al je vrienden te publiceren 'news feeds en gelabeld vrienden' muren.