Online Eve Trading Hulpmiddelen

Online Eve Trading Hulpmiddelen


EVE Online biedt een uitgebreide multiplayer game die zich afspeelt in de ruimte in een verre toekomst. Nemen spelers de rol van de loodsen ferrying lading, het aanvallen van piraten of steeds piraten zelf. Sommigen kiezen om de mercantiele route naar rijkdom en macht in het spel te nemen. Deze virtuele ondernemers profiteren van een verscheidenheid van online bronnen voor handelsmarkten van het spel.

EVE Central

EVE Central stelt spelers in staat om de huidige marktrente buitenkant van de interface van het spel te bekijken. Dit laat handelaren de gaten houden op de markt, of de plannen uit lucratieve handelsroutes, zelfs wanneer ze niet zijn ingelogd in het spel. Spelers kunnen hun zoekopdrachten beperken tot een bepaalde regio of een product en EVE Central biedt de huidige tarieven, de vergelijking van de nabijgelegen markten en potentiële handelsroutes voor die virtuele sector. Handelaars willen piraten te voorkomen en veilig veerboot lading van het ene systeem naar het andere kunnen hun routes en zoekopdrachten te beperken tot veiliger gebieden.

Grismar.net

Het erts industrie vormt de ruggengraat van EVE Online's economie. Grismar.net biedt informatie over waar erts in het spel kan worden gewonnen en de geschatte waarde aan handelaren en mijnwerkers. Handelaren gebruiken erts gewonnen uit asteroïden, ijsvelden en manen om de schepen, wapens en vrijwel elk item in de online spel te maken. Spelers kunnen Grismar.net gebruiken om hun eigen bronnen van erts vinden of om informatie mijnwerkers in ruil voor een verlaging van het erts geretourneerd.

EVE Trade Finder

EVE Trade Finder biedt een open-source tool ontworpen om de vorming van handelsroutes zo gemakkelijk mogelijk te maken. Deze tool stelt spelers in staat om een ​​handelsroute te creëren op basis van de beschikbare via de interface of een van de eerder genoemde websites informatie. EVE Trade Finder importeert dan de route rechtstreeks naar een bladwijzer locaties van de speler binnen de interface van het spel, waardoor het gemakkelijk te vervormen om punten langs de route en de overdracht van goederen voor de verkoop. Sneller en veiliger overdracht van resultaten goederen in hogere winsten voor een online handelaar in de uitgestrekte uithoeken van de virtuele ruimte EVE Online's.