Hoe maak je een 3D Shadow Met Photoshop

Hoe maak je een 3D Shadow Met Photoshop


Een schaduw is in wezen een combinatie van een lichtbron en een persoon of object projectie op een wand, vloer of ander gebied. In de beeldende kunst, kunt u schaduwen manipuleren om groot effect. Gebruik schaduwen om gevoelens en stemmingen zoals voorgevoel of ominousness roepen. Maak items verschijnen 3-dimensionale of instelling van een afstand van hun omgeving, allemaal met een paar trucjes van een grafisch programma zoals Adobe Photoshop. In Photoshop, gereedschap te sleutelen aan 3-D schaduw zet je de controle over hoe het beeld en zijn schaduw verschijnen.

instructies

1 Open Adobe Photoshop. Klik op het menu "Bestand". Klik op 'Openen'. Blader naar de afbeelding die u wilt een 3-D schaduw toe te voegen aan. Dubbelklik op de naam van het bestand.

2 Klik op het pictogram "Lasso" op de "Tools" collectie. Teken de omtrek rond het gedeelte van de afbeelding om schaduw, zoals een persoon.

3 Klik met de rechtermuisknop op de knipperende stippellijnen op het doek. Selecteer "Layer via Copy." Het doek en het beeld niet veranderen, maar een nieuwe laag met de naam "Layer 1" wordt toegevoegd aan het "Layers" palet aan de rechterkant van het scherm.

4 Dubbelklik op Layer 1 om de "Layer Style" palet te openen. Klik op de "Slagschaduw" lijn. De box "Slagschaduw" is aangevinkt, een schaduw verschijnt rond het geselecteerde gebied en het venster "Slagschaduw" wordt geopend aan de rechterkant van het scherm.

5 Sleep het raam aan de zijkant, zodat zowel het doek en het raam zichtbaar zijn. Schuif de "Distance", "Spread" en "Size" bars langzaam naar rechts, experimenteren met hen totdat u uw gewenste mate van 3-D schaduw op het beeld te krijgen.

6 Klik op de "Inner Shadow" lijn onder "Slagschaduw." Dit voegt een extra dimensie toe aan het uiterlijk van de schaduw. Experimenteer met de "Distance", "Choke" en "Size" bars op paneel van dit scherm totdat voldaan. Klik op de knop "OK".

7 Klik met de rechtermuisknop Laag 1 en selecteer "Eén laag." Klik op het menu "Bestand" en klik op "Opslaan als." De naam van de afbeelding en klik op de knop "Opslaan".