Hoe een IP-adres identificeren een e-mail

Hoe een IP-adres identificeren een e-mail


Alles gedaan online is gekoppeld aan een IP (Internet Protocol) adres. Het IP-adres identificeert de computer waarop Internet data verzoeken worden gedaan. Een IP-adres kan worden gebruikt om uit te vinden in welke regio of land een persoon zich bevindt. IP-adressen zijn ook gebonden aan e-mailadressen. Er is een snelle manier om het IP-adres gekoppeld aan een verzonden e-mail te identificeren.

instructies

1 Zoek het IP-adres in Gmail. Ga naar de website van Gmail en log in op uw account. Klik op de e-mail waarvoor u het IP-adres te vinden. Klik op het pijltje naast 'Beantwoorden' en klik op "Show Original." Kijk voor de regel die begint met "Received:. From" Het IP-adres is het nummer binnen de haakjes.

2 Zoek het IP-adres binnenkant van Microsoft Outlook. Open Outlook en klik op het tabblad "Mail" als deze nog niet is geselecteerd. Dubbelklik op het e-mail die u wilt het IP-adres van de te identificeren. Klik op 'Weergave> Opties "menu-items aan de bovenkant van het venster bericht. De "Opties" dialoogvenster verschijnt. Scroll naar beneden naar de onderkant van het venster, en zie de tekst binnen van de sectie "Internet Headers". Zoek de regel die begint met "Received: from" en zoek het IP-adres binnenkant van de beugels.

3 Zoek het IP-adres in Yahoo! Mail. Ga naar je Yahoo! mailbox. Klik op het e-mailbericht waarvoor u het IP-adres te vinden om het te openen. Klik met de rechtermuisknop op het onderwerp en klik op "View Full Headers" in het menu dat verschijnt. Kijk door de tekst totdat u de regel die begint met de letter "Received:. From" Het IP-adres is in de beugels op dezelfde lijn.

4 Zoek het IP-adres in Hotmail. Ga naar je Hotmail of Windows Live e-mailaccount. Klik op "Inbox" op het linker menu om naar de inbox. Klik met de rechtermuisknop op het e-mailbericht waarvoor u het IP-adres te vinden, en klik op "Bericht bekijken bron." De e-mail headers te openen in een ander venster. Kijk voor de regel die begint met "Received:. From" Zoek het IP-adres op dezelfde regel in de beugels.

5 Zoek het IP-adres in AOL mail. Log in op je AOL-account. Dubbelklik op de e-mail die u wilt om het te openen. Klik op het pijltje naast de "Actie" en klik op "View Message Source." De headers opent in een nieuw venster. Het IP-adres is genoteerd op de lijn die begint met "X-AOL-IP."