Hoe aan gebruikers van de Global Address List Hide

Hoe aan gebruikers van de Global Address List Hide


Een Global Address lijst is een compilatie van alle gebruikers en hun e-mailadressen op een server. Bedrijven, organisaties, onderwijsinstellingen en bedrijven gebruik maken van de Global Address List om gebruikers te helpen anderen in de organisatie snel tijdens het gebruik van een e-mail client voor inter-organisatorische communicatie te sturen. De enige mensen die veranderingen kunnen leveren aan de algemene adreslijst zijn de netwerkbeheerders. Ze kunnen nieuwe contacten toevoegen, accounts en contactpersonen te verbergen verwijderen uit zien aan iemand anders op de Global Address lijst.

instructies

1 Meld u aan als netwerkbeheerder. Open de master Global Address List in de Exchange-server applicatie.

2 Klik met de rechtermuisknop op de gebruiker die u wilt verbergen in de Global Address List en klik op 'Eigenschappen'.

3 Klik op het tabblad "Exchange Advanced". Klik op de "Hide van Exchange adreslijsten" optie om deze te selecteren en klik vervolgens op 'Toepassen'.

4 Sluit alle dialoogvensters. Meld u af als beheerder en back log in als een gewone gebruiker. Controleer of de gebruiker is verborgen voor de Global Address List.