Hoe je Outlook-contactpersonen met Excel spreadsheets synchroniseren

Hoe je Outlook-contactpersonen met Excel spreadsheets synchroniseren


Outlook en Excel, zowel een deel van de Microsoft Office Suite van productiviteit toepassingen, werken naadloos samen. Terwijl Outlook is een e-mailtoepassing en Excel is een spreadsheet-programma, kunt u uw Outlook-contactpersonen naar Excel synchroniseren door ze te exporteren. Outlook bevat een "wizard Importeren en exporteren" om te helpen bij dit soort data-overdracht. Outlook-contactpersonen afwijken van de Outlook-adresboek. Het adresboek is allemaal van de adressen die u in Outlook hebt opgeslagen; Contacten is een deel van het adresboek. "Alleen contacten kunnen rechtstreeks vanuit Outlook worden geëxporteerd naar Excel", aldus de Microsoft Office website.

instructies

1 Open Outlook. Ga naar het menu "Bestand" en selecteer "Importeren en exporteren."

2 Druk op de "Naar een bestand exporteren" knop en druk op de "Next" knop.

3 Selecteer "Microsoft Excel" en druk op de "Next" knop.

4 Klik op "Contacten" in de lijst met mappen. Druk op de knop "Volgende".

5 Gebruik het pop-up venster om een ​​map te kiezen waar u het geëxporteerde bestand op te slaan. Voer een naam voor het bestand. Druk op de knop "OK". Druk op de knop "Volgende".

6 Klik op "Finish."

7 Open Excel. Ga naar het menu "Bestand" en selecteer "Open." Gebruik de pop-up venster om naar het geëxporteerde contacten bestand. Selecteer het bestand en druk op "Open."