Hoe maak je een Excel Pivot Table Maak

Hoe maak je een Excel Pivot Table Maak


Pivot tafels zijn een nuttige manier van analyseren van grote hoeveelheden gegevens in Excel, die u helpen informatie te organiseren in overzichten en rapporten. Excel 2013 heeft een tool die aangeraden tabellen creëert om uw gegevens aan te passen. Zodra u een draaitabel hebt gekozen, kunt u het manipuleren om uw wensen past of de manier waarop het analyseert en presenteert informatie te wijzigen.

instructies

1 Controleer de gegevens in het werkblad. Een draaitabel werkt alleen als je kolom of tabelkoppen en er geen lege rijen of kolommen, hoewel u lege cellen kan hebben.

2 Selecteer een willekeurige cel in het bereik van de gegevens waarop de tabel te baseren. Kies "Insert" op de menubalk en dan "Recommended draaitabellen." Afhankelijk van de gegevens in uw werkblad, Excel suggereert verschillende samenvattingen behulp van rubrieken, labels en formules. Blader door de opties - je kunt een tabel bekijken door te selecteren - en kies degene die het beste past bij uw behoeften. Selecteer "OK". Excel voegt de tabel in een nieuw werkblad en opent de draaitabel deelvenster Field aan de rechterkant van het blad.

3 Gebruik de opties op de draaitabel deelvenster Field om wijzigingen in uw tafel te maken. Controleer of uit velden in de lijst met draai tabel velden toe te voegen of te verwijderen uit de samenvatting. U kunt ook sleep ze naar beneden in de Filters, Kolommen, Rijen of Waarden gebieden om de gegevens in een tabel of de manier waarop het wordt getoond veranderen. Om velden uit deze gebieden te verwijderen, vinkt u hen of sleep ze naar de kant. Als u tevreden bent met de lay-out, selecteer "Update."

Hints

  • Als u wilt uw eigen tabel te maken in plaats van gebruik van een aanbevolen sjabloon, selecteer "PivotTable" uit het tabblad Invoegen.
  • U kunt ook gebruik maken van draaitabellen om gegevens uit meerdere of externe bronnen te analyseren.
  • Eerdere versies van Excel omvatte een draai grafiek Wizard. Als u gebruik gemaakt van deze in het verleden en wil om het te gebruiken in Excel 2013, drukt u op en houd de "Alt", "D" en "toetsen P" tegelijk.
  • Wilt u een draaitabel wilt verwijderen, markeert de hele tafel en druk op de knop "Verwijderen". U kunt ook een tabel te verwijderen door zijn werkblad te verwijderen.
  • Om een ​​pivot diagram of een diagram en een tafel op hetzelfde moment, kies dan "PivotChart" op het tabblad Invoegen en vervolgens "PivotChart" of "draaigrafiek en draaitabel."
  • Als u velden in het paneel draai tabel velden controleren om ze toe te voegen aan een tafel, Excel maakt een educated guess over waar ze moeten gaan. Dit kan niet zet ze waar je wilt - je vindt het misschien makkelijker om ze te slepen naar de juiste omgeving.
  • Draaitabellen niet automatisch bijgewerkt wanneer u de onderliggende gegevens te wijzigen. Om een ​​tabel te vernieuwen, klikt u op een van de cellen, selecteert u 'Analyseer "op het tabblad Hulpmiddelen voor draaitabellen en vervolgens" Refresh ". Als u meerdere tabellen bij te werken, selecteert u "Alles vernieuwen."